Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Jean-Marie Dedecker

> Belgium > Politicians > Libertair, Direct, Democratisch > Jean-Marie Dedecker
Jean-Marie Dedecker is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
LDD
 
photo Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie Dedecker - for

Een Belgisch politicus uit Oostende. | Une personnalité politique belge flamande. | A Belgian Flemish politician.
 NO! Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie Dedecker - against

Klik, als u niet ondersteunen Jean-Marie Dedecker. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Jean-Marie Dedecker. Say why.

Online election results for "Jean-Marie Dedecker" in graph.

graph
Graph online : Jean-Marie Dedecker
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Jean-Marie Dedecker >

News

'In een parlementaire onderzoekscommissie moet het belang van de eigen partij uit de wind gezet worden'
    'In het verleden is altijd gebleken dat parlementaire onderzoekscommissies enkel verhelderend waren als ze niét de politieke verantwoordelijken moesten aanduiden, en als ze als voorzitter een oppositielid hadden', schrijft Jean-Marie Dedecker. 'Een voorzitter van de meerderheid moet vooral de kunst begrijpen om de vis te verdrinken.                     © BELGA Op het schaakbord van de macht was het een meesterlijke zet van de regering om een parlementaire onderzoekscommissie op te starten n.a.v.de Brusselse barbarij. Het haalde de lont uit het kruitvat, het maakte de oppositie (tijdelijk) monddood en het suste de goegemeente. De belofte van transparantie en van het zoeken naar de waarheid werd daardoor gelegitimeerd. Versterkte emotie ondermijnt immers het kritisch denken.

  Klik hier om Uze Gazette te lezen 
Festival Summer Love afgelast: " Nooit gezien amateurisme".
"In Vlaanderen is de dopingweegschaal naar de andere kant doorgeslagen"
'Ik haat dopingzondaars, maar verfoei evenzeer een inquisitie die als enig doel heeft bonafide sporters aan het kruis te nagelen, schrijft Jean-Marie Dedecker na de recente noodkreet aan zijn adres van boksster Delfine Persoon.                     Delfine Persoon © Belga Image Godsdienst is opium voor het volk, schreef Karl Marx ooit. Sport heeft zowel de godlievendheid als de godvrezendheid van toen vervangen. J.C. staat zelfs niet meer voor Jezus Christus maar voor Johan Cruyff. Nog een onsterfelijke die pas gestorven is. Pasen is hier te lande verwaterd van een christelijke viering tot een wielerfeest. De Ronde van Vlaanderen is geen wielerkaravaan maar een processie van zelfverklaarde wielergoden, schrijdend over de Kwaremont en de Patersberg. Koers draait rond het leven zoals de aarde rond de zon. Supp 
jean marie de decker belgisch politicus, bouharrak said judo and more...
load menu