Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Jan Björklund

> Sweden > Politicians > Folkpartiet liberalerna > Jan Björklund
Jan Björklund is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
FP
 
photo Jan Björklund

Jan Björklund - for

Sveriges utbildningsminister sedan 2007 samt vice statsminister sedan 2010. | The current Swedish Minister for Education and Deputy Prime Minister.
 NO! Jan Björklund

Jan Björklund - against

Klicka, om du inte stöttar Jan Björklund. Något att säga varför. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Jan Björklund" in graph.

graph
Graph online : Jan Björklund
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Jan Björklund >

News

Aftonbladet avslöjar: Björklund säker på att bli omvald - Aftonbladet
AftonbladetAftonbladet avslöjar: Björklund säker på att bli omvaldAftonbladetValresultatet i höstas var en katastrof för Folkpartiet och Jan Björklund. Partiet backade till 5,4 procent vilket var det näst sämsta resultatet någonsin. I de två andra allianspartierna som gjorde dåliga val, M och KD, byttes partiledarna ut ...and more »
Björklund: "Snart fler som tror på spöken" - Expressen
ExpressenBjörklund: "Snart fler som tror på spöken"ExpressenVilket är Jan Björklund mest nöjd med; att det kostade 110 miljarder kronor eller att det blev 35 000 fler arbetslösa ungdomar, frågade statsministern. Björklund var snabb med att gå tillbaka till företagarna. – Det är snart fler som tror på spöken i ...
"Det går inte att ha oreglerad invandring" - Expressen
Expressen"Det går inte att ha oreglerad invandring"ExpressenI höst har Jan Björklund varit partiledare i åtta år, varav sju som utbildningsminister. Han har sjösatt den största omgörningen av svensk skola i modern tid. Men opinionssiffrorna är urusla, och fortsätter sjunka. Och inom partiet ryktas det att den ...
'Är som sossarna - de lever på gamla meriter' - Expressen
Expressen'Är som sossarna - de lever på gamla meriter'ExpressenUnder torsdagen får Elfsborg stöd från oväntat håll – riksdagen. Det är ingen hemlighet var Folkpartiets partiledare Jan Björklund har sina sympatier. – Är man uppvuxen i Skene håller man förstås på Elfsborg. Jag försöker följa med och tittar gärna på ...and more » 
folkpartiet skolan argument, jan björklund skene and more...
load menu