Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ivo Sanader

> Croatia > Politicians > Ivo Sanader
Ivo Sanader is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Nezavisni
 
photo Ivo Sanader

Ivo Sanader - for

Hrvatski političar. | A Croatian politician.
 NO! Ivo Sanader

Ivo Sanader - against

Kliknite, ako ne podržavaju Ivu Sanadera. Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ivo Sanader" in graph.

graph
Graph online : Ivo Sanader
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ivo Sanader >

News

VELIKI OBRAT U SLUČAJU DJEVOJKE KOJU SU NAŠLI MRTVU U MORU KOD UGLJANA Svi su mislili da se utopila, ali policija je uvjerena da ju je netko ubio!
Zadarska policija pritvorila je 52-godišnjeg Poljaka osumnjičenog da je u utorak ubio 37-godišnju Poljakinju tijekom plovidbe gliserom između Ugljana i Ošljaka, izvijestila je u četvrtak zadarska Policijska uprava.
PLANOVI U SUSJEDSTVU Željeznice FBiH najavljuju ponovno linije od Sarajeva do Zagreba i Ploča
Prvi put nakon godinu i pol dana putnički vlak Željeznica Federacije BiH (ŽFBiH) povezao je Sarajevo i Čapljinu, a vlasti su u četvrtak najavile razgovore s predstavnicima Hrvatskih željeznica oko mogućnosti uspostave željezničke linije iz Sarajeva prema Pločama i Zagrebu.
KOMENTAR Uz sve petljanje, HNS se odlučio za 'realpolitik'
Kad je Ludwig von Rochau davne 1853. godine skovao slavni pojam realpolitik, pri tome nije zamišljao ogromne količine petljanja, nesnalaženja, nesporazuma, lošeg tajminga i očigledno krivih poteza. Uostalom, i sam termin realpolitik bazira se na zamišljanju politike kao vještine bazirane na činjenicama, stvarnim okolnostima, potpuno očiglednim faktorima… koji ne nasjedaju na afektacije proizašle iz ideologiziranih pristupa ili trubljenja o nekakvim etičkim premisama političkih poteza. Iako je mnogo toga što se posljednjih dana događalo s HNS-om ličilo na petljanje, nesnalaženje, nesporazume, loš tajming i očigledno krive poteze, konačna odluka središnjeg odbora stranke o tome da uđu u koaliciju s HDZ-om jako asocira na Rochauov realpolitik u svom punom značenju. Zašto?
Predstavljeno drugo izdanje festivala Design District Zagreb!
Program ovogodišnjeg festivala Design District Zagreb, koji će se održati od 13. do 18. lipnja, predstavljen je jučer na održanoj konferenciji za predstavnike medija na kojoj su sudjelovali Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, Anja Jelavić, načelnica Sektora za međunarodnu kulturnu suradnju i europske poslove Ministarstva kulture, Ira Payer, kreativna direktorica festivala, Maja Subotić Šušak, voditeljica Zelenog programa festivala te Bojan Mucko, član programskog tima. 
gdje je sanader do io doctorate, ivo sanader školovanje, ivo sanadera, ivo sanader email, sanader phd, ivo sanader biografija innsbruck and more...
load menu