Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ingrid van Engelshoven

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Ingrid van Engelshoven
Ingrid van Engelshoven is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Ingrid van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - for

Een Nederlandse politica. Sinds 2010 wethouder van Den Haag. | A Dutch politician, management consultant and former civil servant.
 NO! van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - against

Klik, als u niet ondersteunen Ingrid van Engelshoven. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ingrid van Engelshoven" in graph.

graph
Graph online : Ingrid van Engelshoven
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ingrid van Engelshoven >

News

Spreek Nederlands Trofee gewonnen door Haags café - Den Haag FM
Spreek Nederlands Trofee gewonnen door Haags caféDen Haag FM... om hun Nederlands te oefenen, zeggen de initiatiefnemers van de dag. Om dezelfde reden worden ook buttons uitgedeeld met de tekst 'Spreek Nederlands met mij'. De Spreek Nederlands Dag werd geopend door wethouder Ingrid van Engelshoven (foto).and more »
Van Engelshoven: “Wethouder Henk Kool verdient eigen afscheidsfeest” - Den Haag FM
Van Engelshoven: “Wethouder Henk Kool verdient eigen afscheidsfeest”Den Haag FMWethouder Ingrid van Engelshoven neemt het op voor vertrekkend wethouder Henk Kool. Ze vindt de commotie over het eigen feestje dat Kool dinsdagavond geeft “onzin”. Een aantal partijen in de gemeenteraad heeft juist aangekondigd dat ze het feest van ...and more »
Beloofd: Spuiforum wordt echt anders - dé Weekkrant
Beloofd: Spuiforum wordt echt andersdé WeekkrantDaar waar D66-leider Ingrid van Engelshoven 'overtuigd is van een breder draagvlak voor een nieuw plan voor het Spuikwartier', is de oppositie dat niet. “Waarom dan geen referendum over het nieuwe plan?, vraagt Léon de Jong van de PVV. “Dit is dé kans ...
'Wel even wennen om wethouder te zijn' - dé Weekkrant
'Wel even wennen om wethouder te zijn'dé WeekkrantToen het akkoord in zicht kwam, heeft de Haagse D66-leider Ingrid van Engelshoven hem gevraagd of hij ook wethouder wilde worden. “Ik had helemaal niet lang nodig om na te denken, maar ik moest het wel even overleggen thuis”, zegt hij lachend. 
load menu