Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ingrid van Engelshoven

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Ingrid van Engelshoven
Ingrid van Engelshoven is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Ingrid van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - for

Een Nederlandse politica. Sinds 2010 wethouder van Den Haag. | A Dutch politician, management consultant and former civil servant.
 NO! van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - against

Klik, als u niet ondersteunen Ingrid van Engelshoven. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ingrid van Engelshoven" in graph.

graph
Graph online : Ingrid van Engelshoven
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ingrid van Engelshoven >

News

Bewoners Roggeveenstraat willen straat kopen - Den Haag FM
Bewoners Roggeveenstraat willen straat kopenDen Haag FMWethouder Ingrid van Engelshoven (grote foto) plukte in juni nog de eerste kruiden uit de tuin. Volgens de buurtbewoner is de Roggeveenstraat in het Zeeheldenkwartier bijzonder. “Het is beschermd stadsgezicht. Het is een heel gezellig straatje met ...
Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven vindt kritiek op D66 onterecht en ... - Omroep West
Omroep WestHaagse wethouder Ingrid van Engelshoven vindt kritiek op D66 onterecht en ...Omroep WestDEN HAAG – De Haagse D66 wethouder Ingrid van Engelshoven vindt het voorbarig en onterecht dat haar partij wordt verweten niet genoeg het voortouw te nemen in de stad. 'Ik wil bruggen bouwen en dat je dan niet altijd haantje de voorste bent moet je ...and more »
Haagse wethouder Van Engelshoven: al langer zorgen over Aloysius College - Omroep West
Haagse wethouder Van Engelshoven: al langer zorgen over Aloysius CollegeOmroep WestDEN HAAG - De Haagse wethouder van Onderwijs Ingrid van Engelshoven (D66) had al langer zorgen over het Aloysius College (AC). De school aan de Oostduinlaan sluit in de zomer van 2015 wegens financiële problemen. Het AC beschikt volgens de ...Wethouder Van Engelshoven niet verrast door sluiting Aloysius CollegeDen Haag FMall 11 news articles »
Wethouder Van Engelshoven teleurgesteld in staatssecretarissen Dekker en ... - Den Haag FM
Wethouder Van Engelshoven teleurgesteld in staatssecretarissen Dekker en ...Den Haag FMWethouder Ingrid van Engelshoven is niet blij met de staatssecretarissen Sander Dekker en Lodewijk Asscher. De politici verschillen sterk met elkaar van mening over het zogenoemde 'ontwikkelrecht voor peuters'. dekker en asscher Van Engelshoven vindt ...and more » 
load menu