Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ingrid van Engelshoven

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Ingrid van Engelshoven
Ingrid van Engelshoven is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Ingrid van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - for

Een Nederlandse politica. Sinds 2010 wethouder van Den Haag. | A Dutch politician, management consultant and former civil servant.
 NO! van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - against

Klik, als u niet ondersteunen Ingrid van Engelshoven. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ingrid van Engelshoven" in graph.

graph
Graph online : Ingrid van Engelshoven
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ingrid van Engelshoven >

News

Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven vindt kritiek op D66 onterecht en ... - Omroep West
Omroep WestHaagse wethouder Ingrid van Engelshoven vindt kritiek op D66 onterecht en ...Omroep WestDEN HAAG – De Haagse D66 wethouder Ingrid van Engelshoven vindt het voorbarig en onterecht dat haar partij wordt verweten niet genoeg het voortouw te nemen in de stad. 'Ik wil bruggen bouwen en dat je dan niet altijd haantje de voorste bent moet je ...and more »
Wethouder Ingrid van Engelshoven te gast in Nieuwslicht op Den Haag FM - Den Haag FM
Wethouder Ingrid van Engelshoven te gast in Nieuwslicht op Den Haag FMDen Haag FMMet wethouder Ingrid van Engelshoven van Jeugd wordt onder meer gesproken over onderwijs en de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Verder zijn te gast in deze uitzending: Ageeth Smith van Stichting Jeugdwerk, John Verhoeff van de Jan ...
Haagse wethouder wil meer invloed op onderwijs in de stad na gedoe rond ... - Omroep West
Omroep WestHaagse wethouder wil meer invloed op onderwijs in de stad na gedoe rond ...Omroep WestDEN HAAG - De Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven (D66, onderwijs) wil dat gemeenten meer invloed krijgen op het onderwijs. Zij moeten een rol krijgen bij het financieel toezicht op scholen. Dat zegt Van Engelshoven tegen Omroep West.Wethouder wil meer invloed op onderwijs na gedoe Aloysius CollegeDen Haag FMall 2 news articles »
Haagse wethouder Van Engelshoven: al langer zorgen over Aloysius College - Omroep West
Haagse wethouder Van Engelshoven: al langer zorgen over Aloysius CollegeOmroep WestDEN HAAG - De Haagse wethouder van Onderwijs Ingrid van Engelshoven (D66) had al langer zorgen over het Aloysius College (AC). De school aan de Oostduinlaan sluit in de zomer van 2015 wegens financiële problemen. Het AC beschikt volgens de ...Wethouder Van Engelshoven niet verrast door sluiting Aloysius CollegeDen Haag FMall 11 news articles » 
load menu