Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ingrid van Engelshoven

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Ingrid van Engelshoven
Ingrid van Engelshoven is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Ingrid van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - for

Een Nederlandse politica. Sinds 2010 wethouder van Den Haag. | A Dutch politician, management consultant and former civil servant.
 NO! van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - against

Klik, als u niet ondersteunen Ingrid van Engelshoven. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ingrid van Engelshoven" in graph.

graph
Graph online : Ingrid van Engelshoven
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ingrid van Engelshoven >

News

Wethouder Van Engelshoven: “Statenkwartier wordt kindvriendelijker” - Den Haag FM
Wethouder Van Engelshoven: “Statenkwartier wordt kindvriendelijker”Den Haag FMVerkeersplein De ideeën worden woensdagmiddag aan wethouder Ingrid van Engelshoven van Onderwijs gepresenteerd in wijk- en dienstencentrum De Mallemok aan de Westduinweg. Het stadsdeel Scheveningen voert de leukste ideeën nog dit jaar uit.and more »
Van Engelshoven: “Wethouder Henk Kool verdient eigen afscheidsfeest” - Den Haag FM
Van Engelshoven: “Wethouder Henk Kool verdient eigen afscheidsfeest”Den Haag FMWethouder Ingrid van Engelshoven neemt het op voor vertrekkend wethouder Henk Kool. Ze vindt de commotie over het eigen feestje dat Kool dinsdagavond geeft “onzin”. Een aantal partijen in de gemeenteraad heeft juist aangekondigd dat ze het feest van ...and more »
Vakantie? 17 scholen zijn weer begonnen! - dé Weekkrant
Vakantie? 17 scholen zijn weer begonnen!dé WeekkrantDe spanning staat maandag te lezen op de kindersnuitjes als wethouder Ingrid van Engelshoven, die even daarvoor op een grote zwarte fiets het schoolplein is komen opfietsen, het startsein geeft voor de vijfde editie van de Zomerschool op de Zuidwester ...
Ingrid van Engelshoven presentator op Den Haag FM - Den Haag FM
Omroep WestIngrid van Engelshoven presentator op Den Haag FMDen Haag FMIngrid van Engelshoven, fractievoorzitter van D66 in de Haagse gemeenteraad, is donderdag gastpresentator in Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. justinverkijk150x150 In het kader van DuoDonderdag nodigt Den Haag FM elke week een andere gast ...Buiten spelen in de wildernis in Haagse RivierenbuurtOmroep Westall 3 news articles » 
load menu