Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ingrid van Engelshoven

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Ingrid van Engelshoven
Ingrid van Engelshoven is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Ingrid van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - for

Een Nederlandse politica. Sinds 2010 wethouder van Den Haag. | A Dutch politician, management consultant and former civil servant.
 NO! van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - against

Klik, als u niet ondersteunen Ingrid van Engelshoven. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ingrid van Engelshoven" in graph.

graph
Graph online : Ingrid van Engelshoven
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ingrid van Engelshoven >

News

Wethouder Van Engelshoven reikte 2.000e startersbeurs uit - Den Haag FM
Wethouder Van Engelshoven reikte 2.000e startersbeurs uitDen Haag FMWethouder Ingrid van Engelshoven van Onderwijs en Jeugd heeft donderdagmiddag de 2.000e Startersbeurs uitgereikt aan een Haagse jongere. Startersbeurs Den Haag De 25-jarige Leon Jansen gaat nu aan het werk als junior persvoorlichter bij het Rode ...
Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven vindt kritiek op D66 onterecht en ... - Omroep West
Omroep WestHaagse wethouder Ingrid van Engelshoven vindt kritiek op D66 onterecht en ...Omroep WestDEN HAAG – De Haagse D66 wethouder Ingrid van Engelshoven vindt het voorbarig en onterecht dat haar partij wordt verweten niet genoeg het voortouw te nemen in de stad. 'Ik wil bruggen bouwen en dat je dan niet altijd haantje de voorste bent moet je ...and more »
Katja Schuurman doet mee aan de CPC Loop - Den Haag FM
Katja Schuurman doet mee aan de CPC LoopDen Haag FMUithangborden van de 1 kilometer zijn Ernst & Bobbie, het tv-duo naar wie de Kinderloop is vernoemd. Kinderen die de 2,5 kilometer lopen, worden getrakteerd op een optreden van rapper Monsif. Wethouders Ingrid van Engelshoven en Karsten Klein ...and more »
Valkenburg wordt geen testlab voor drones - Telecompaper
Valkenburg wordt geen testlab voor dronesTelecompaperBegin februari, tijdens een handelsbeurs voor UAV's in Den Haag, gooide loco-burgemeester Ingrid van Engelshoven een balletje op, door te stellen dat Valkenburg geschikt is als testlocatie. De universiteiten in Delft en Leiden, TNO en Space Centre in ... 
load menu