Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ingrid van Engelshoven

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Ingrid van Engelshoven
Ingrid van Engelshoven is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Ingrid van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - for

Een Nederlandse politica. Sinds 2010 wethouder van Den Haag. | A Dutch politician, management consultant and former civil servant.
 NO! van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - against

Klik, als u niet ondersteunen Ingrid van Engelshoven. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ingrid van Engelshoven" in graph.

graph
Graph online : Ingrid van Engelshoven
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ingrid van Engelshoven >

News

Ingezonden: wethouder laat steken vallen bij Aloysius - De Posthoorn (persbericht) (Blog)
Ingezonden: wethouder laat steken vallen bij AloysiusDe Posthoorn (persbericht) (Blog)Eind november 2014 organiseerden de leerlingen van het Aloysius College (hierna: AC) bij het stadskantoor een demonstratie voor het behoud van hun school. Toen de Haagse wethouder van onderwijs Ingrid van Engelshoven beloofde dat alle leerlingen ...
Wethouder Van Engelshoven: 'Ik ben aan het lijntje gehouden over financiën ... - Omroep West
Omroep WestWethouder Van Engelshoven: 'Ik ben aan het lijntje gehouden over financiën ...Omroep WestDEN HAAG - Wethouder Ingrid van Engelshoven (D66) van Den Haag vindt dat het schoolbestuur van het Aloysius College (AC) haar niet volledig en adequaat heeft geïnformeerd over de financiën van de school. Dat zei ze donderdag tijdens een debat over ...Van Engelshoven onder vuur om Aloysius CollegeAD.nlWethouder Van Engelshoven: “Ik ben aan het lijntje gehouden door Aloysius College”Den Haag FMall 7 news articles »
Gemeente geeft 400.000 euro voor conciërges op basisscholen - Den Haag FM
Den Haag FMGemeente geeft 400.000 euro voor conciërges op basisscholenDen Haag FMIngrid van Engelshoven 2 foto Loes Schleedoorn Met het geld kunnen alle 155 basisscholen extra conciërge-uren inzetten, zegt wethouder Ingrid van Engelshoven. “Conciërges zijn voor scholen een belangrijke steun en toeverlaat. Zij zorgen ervoor dat ...Geld voor Haagse conciërges in primair onderwijsAlgemene Onderwijs bondall 3 news articles »
Wethouder Van Engelshoven uit Den Haag onder vuur na kritiek op ... - Omroep West
Omroep WestWethouder Van Engelshoven uit Den Haag onder vuur na kritiek op ...Omroep WestDEN HAAG - De Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven ligt opnieuw onder vuur. De PvdA in de gemeenteraad is onaangenaam getroffen door de kritiek die de wethouder heeft op de wijkorganisaties in de stad. 'Onnodig kwetsend en ongenuanceerd,' ...Wethouder Van Engelshoven haalt uit naar 'wijkbaronnen' van bewonersorganisatiesDen Haag FMall 4 news articles » 
load menu