Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ingrid van Engelshoven

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Ingrid van Engelshoven
Ingrid van Engelshoven is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Ingrid van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - for

Een Nederlandse politica. Sinds 2010 wethouder van Den Haag. | A Dutch politician, management consultant and former civil servant.
 NO! van Engelshoven

Ingrid van Engelshoven - against

Klik, als u niet ondersteunen Ingrid van Engelshoven. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Ingrid van Engelshoven" in graph.

graph
Graph online : Ingrid van Engelshoven
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ingrid van Engelshoven >

News

Haagse wethouder Van Engelshoven gelooft niks van Samsoms onderwijsplannen van ... - Den Haag FM
Den Haag FMHaagse wethouder Van Engelshoven gelooft niks van Samsoms onderwijsplannen van ...Den Haag FMHet plan van fractievoorzitter Diederik Samsom van de PvdA in de Tweede Kamer om tien miljard euro te investeren in het onderwijs is volledig verkeerd gevallen bij wethouder Ingrid van Engelshoven van Onderwijs. In het radioprogramma Nieuwslicht op ...
Wethouder Ingrid van Engelshoven te gast in Nieuwslicht op Den Haag FM - Den Haag FM
Wethouder Ingrid van Engelshoven te gast in Nieuwslicht op Den Haag FMDen Haag FMWethouder Ingrid van Engelshoven is zaterdag te gast in het radioprogramma Nieuwslicht op Den Haag FM. Met de D66-bestuurder spreken we onder andere over de opvang van vluchtelingen en meer in het bijzonder de onderwijs-uitdagingen in Den Haag ...and more »
Wethouder Van Engelshoven geeft eerste gastles GetOud: “Heeft u Hitler ontmoet?” - Den Haag FM
Den Haag FMWethouder Van Engelshoven geeft eerste gastles GetOud: “Heeft u Hitler ontmoet?”Den Haag FMWethouder Ingrid van Engelshoven heeft woensdag het startsein gegeven voor een serie gastlessen door ouderen aan jongeren op de lagere en middelbare scholen in Loosduinen. getoudlogo De wethouder gaf zelf als eerste een gastles voor het project ...Heeft u Hitler ontmoet?De Posthoorn (persbericht) (Blog)all 2 news articles »
Jan Pronk en Ingrid van Engelshoven in Nieuwslicht op Den Haag FM - Den Haag FM
Jan Pronk en Ingrid van Engelshoven in Nieuwslicht op Den Haag FMDen Haag FMAanstaande zaterdag besteedt het radioprogramma Nieuwslicht op Den Haag FM aandacht aan vluchtelingen en aan het jeugdbeleid van de gemeente Den Haag. Te gast in de studio in de Centrale Bibliotheek aan het Spui zijn oud-minister Jan Pronk en ... 
load menu