Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ilir Meta

> Albania > Politicians > Lëvizja Socialiste për Integrim > Ilir Meta
Ilir Meta is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
LSI
 
photo Ilir Meta

Ilir Meta - for

Politikan shqiptar si dhe kryetari i Kuvendit të Shqipërisë. | An Albanian politician. The Speaker of the Albanian Parliament since 2013.
 NO! Ilir Meta

Ilir Meta - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Ilir Meta. Thuaj pse. | Click, if you do not support Ilir Meta. Say why.

Online election results for "Ilir Meta" in graph.

graph
Graph online : Ilir Meta
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Ilir Meta >

Pictures

[+] ADD


 
ilir meta datelindja, ilir meta 1990, ilir meta mosha aktuale, email i ilir metes, ilir meta deputet e-mail, ilir meta levizja studentore me ramiz aline, Me Ke eshte i martuar Ilir Meta?? and more...
load menu