Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Helga Pedersen

> Norway > Politicians > Det norske arbeiderparti > Helga Pedersen
Helga Pedersen is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Ap
 
photo Helga Pedersen

Helga Pedersen - for

En norsk politiker (Ap). | A Norwegian politician. The deputy leader for the Norwegian Labour Party.
 NO! Helga Pedersen

Helga Pedersen - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Helga Pedersen" in graph.

graph
Graph online : Helga Pedersen
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Helga Pedersen >

News

Helga Pedersen vil ha åpenhet om NRK-flyttingen - Dagbladet Finnmarken
Helga Pedersen vil ha åpenhet om NRK-flyttingenDagbladet FinnmarkenDen offentlige begrunnelse er at Alta er større enn Vadsø. Øst-Finnmark regionråd ba om innsyn i saksdokumentene NRK-styret fikk forelagt, før de vedtok flyttingen. Som Finnmarken tidligere har omtalt, nektet styret å gi innsyn. Tanaværing Helga ...and more »
Helga Pedersen (Ap), tar ikke gjenvalg som AP-nestleder. - Aftenposten
Intrafish.noHelga Pedersen (Ap), tar ikke gjenvalg som AP-nestleder.Aftenposten41-åringen fra Finnmark fortsetter som parlamentarisk nestleder for stortingsgruppa og som kommunalpolitisk talsperson for partiet. Men når landsmøtet samles våren neste år, blir en av oppgavene å velge ny nestleder.Mener Helga Pedersen måtte gå avP4 Radio Hele Norge ASAHelga Pedersen tar ikke gjenvalg som Ap-nestlederDagbladet.noHelga Pedersen tar ikke gjenvalgNamdalsavisaall 35 news articles »
Ap vil bruke partipisken i OL-saken - NRK
ØyeneAp vil bruke partipisken i OL-sakenNRKAp-nestleder Helga Pedersen vil likevel ikke la stortingsgruppen stemme etter egen overbevisning. – Vi gjør det samme som i alle andre saker. Vi diskuterer på bakgrunn av den informasjonen regjeringen legger fram for Stortinget, og lytter til alle ...OL-flertall i HøyreBergensavisenall 31 news articles »
Ap-kilder: Helga Pedersen måtte gå - VG
Ap-kilder: Helga Pedersen måtte gåVGAvtroppende Ap-nestleder Helga Pedersen avviser at hun måtte gå, og sier hun står fast på at det var hennes eget valg. – For det første så har jeg sagt hva som er min begrunnelse. Jeg opplever at jeg har fått respekt for dette i partiet. Når det er ...Støre må velge vekk enten Raymond Johansen eller Hadia Tajik når han skal ...Aftenposten- Rydder plass for GiskeNettavisenJeg er overrasketDagens NæringslivHegnar Online -Dagsavisen -Vårt Landall 22 news articles » 
, biografia de helga denn and more...
load menu