Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Gjorgje Ivanov

* President
> Macedonia > политичар > VMRO–DPMNE > Gjorgje Ivanov
Gjorgje Ivanov сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
ВМРО-ДПМНЕ
 
photo Ѓорге Иванов

Ѓорге Иванов - гласаат за

Претседател на Република Македонија од 2009. | The President of the Republic of Macedonia since 2009.
 NO! Ѓорге Иванов

Ѓорге Иванов - гласаат против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Gjorgje Ivanov. Say why.

Online election results for "Ѓорге Иванов" in graph.

graph
> Gjorgje Ivanov >

Pictures

[+] ADD


 
каде беше ѓорѓе иванов во 2001 година, Ѓорѓе Иванов e-mail, ivanov electionsmeter, maja ivanova gjorgje ivanov and more...
load menu