Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Gazmend Oketa

> Albania > politikë > Fryma e Re Demokratike > Gazmend Oketa
Gazmend Oketa është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
FRD
 
photo Gazmend Oketa

Gazmend Oketa - votojnë për

Politikan shqiptar. | An Albanian politician.
 NO! Gazmend Oketa

Gazmend Oketa - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Gazmend Oketa. Thuaj pse. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Gazmend Oketa" in graph.

graph
SQI: Gazmend Oketaështë politikan shqiptar, Ministër i Mbrojtjes i Shqipërisë, nga 28 mars 2008 deri 2009. Ish-deputet i dorëhequr i PD-së. Themelues i partisë së qëndrës së djathtë Fryma e Re Demokratike së bashku me Bamir Topin. Do të jetë deputeti i FRD-së deri në përfundim të mandatit legjislativ dhe kryetar i partisë ad hoc. Veprimtaria profesionale 1993-1995: asistent pedagog në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit; 1995-1997: njësia e menaxhimit të Projektit të Bankës Botërore për Rehabilitimin e Ujësjellësit të Durrësit, specialist supervizor; 1997-2001: Administrator dhe Manaxher i ...
votojnë për33votojnë kundër   Sipas mendimit tim Gazmend Oketa është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë nuk pajtohem. Gazmend Oketa është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për Gazmend Oketa

Oketa: Në qershor kjo qeveri do të përfundojë jo në Lanë,...


... por në det Fryma e Re Demokratike është ndalur në qarkun e Elbasanit për të zhvilluar një dialog të hapur me qytetarët e rrethit të Gramshit dhe Belshit. I pranishëm në këtë takim, kryetari i FRD-së, Bamir Topi, ka theksuar nga Gramshi se FRD ka mision të sajin zhdukjen e mashtrimit të politikës. Lexo më shumë: TemA ONLINE (19 Janar, 2013)


Gazmend Oketa - Demi: Monitoruam Mediun, jo sipas ligjit ...


... shkatërrimi i armëve TIRANE-Kryetari i Komisionit parlamentar të Sigurisë Leonard Demi është shprehur sot gjatë punimeve në Komision se ka monitoruar dy herë Ministrin e Mbrojtjes në kohen kur drejtonte Mediu si në aspektin e zbatimit të ligjit të gradave ashtu dhe cështjen e carmatimit. Ne të dyja rastet Demi pohon së janë konstatuar shkelje serioze Sipas Demit, shkelje janë hasur në procesin e shkatërrimit të armëve si dhe në ligjin për gradat në Forcat e ...


Gazmend Oketa: S’kemi pasur kufi me Greqinë


TIRANE-Ish-ministri i Mbrojtjes, Gazmend Oketa i ka cilësuar “të zotë dhe atdhetarë të mirë”, negociatorët e palës shqiptare që u ngarkuan për bisedimet me palën greke lidhur me përcaktimin e kufirit detar mes dy shteteve. Në një prononcim për mediat, Oketa është shprehur me superlativa në mënyrë të veçantë për Kundër-Admiralin Kristaq Gërveni. “Është e gabuar të akuzosh një teknik që ke shitur atdheun. Kjo ...


[TOP 4]

> Gazmend Oketa > News
 
www.gazmed oketa, a eshte i pasur gazmend oketa, gazmend oketa. email, gazmend oketa website, gazmend oketa fakulteti inxhinierise se ndertimit and more...
load menu