Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Fryma e Re Demokratike

> Albania > parti politike > Fryma e Re Demokratike
Fryma e Re Demokratike është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
 
photo  FRD

FRD - votojnë për

Fryma e Re Demokratike (FRD) | The New Democratic Spirit is a center-right conservative political party in Albania.
 NO! FRD

FRD - votojnë kundër

Kliko, në qoftë se ju nuk e mbështesin Fryma e Re Demokratike. Thuaj pse. | Click, if you do not support the FRD. Say why.

Online election results for "FRD" in graph.

graph
SQI: Fryma e Re Demokratike shkurt (FRD) parti politike e qëndrës së djathtë në Shqipëri e themeluar në prill 2012. Kryetar i saj ad hoc ishte Gazmend Oketa. Më 8 shtator 2012 kryesinë e partisë me vendim unanim të anëtarsisë e mori ish-presidenti i Republikës Bamir Topi. Udhëheqësi: Bamir Topi Themelues: Gazmend Oketa Themeluar: prill 30, 2012 Ideologjia: Konservatorizmi Liberale, konservatorizmit, Pro-europianizimi burimi ENG: The New Democratic Spirit (Albanian: Fryma e Re Demokratike) is a newest center-right, conservative, political party in Albania. New Democratic Spirit was created by Gazmend Oketa, the former Deputy Prime Minister and Defense Minister of the Republic of Albania and ...
votojnë për34votojnë kundër   Unë mbështes Fryma e Re Demokratike (FRD)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm., positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë jam kundërvënë me forcë. Fryma e Re Demokratike (FRD) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet!, negative
Current preference ratio
votojnë për FRD

FRD: Punonjësit e administratës të mos i nënshtrohet ish-...


... sekretarit të partisë Sekretari për Burimet Njerëzore dhe shefi i Departamentit të Administratës Publike në FRD, Andi Seferi, shprehu shqetësimin për situatën e rëndë në të cilën ndodhet administrata publike. “Prej ditësh administrata është vendosur nën presionin e pushtetit për të mbushur sallat e boshatisura të mitingjeve paraelektorale të drejtuesve të Partisë Demokratike, për tu përdorur si dekor elektoral në ceremoni politike si dhe ...


FRD si alternativë politike?


Në universitetin ku unë jap mësim, ndërsa nënkryetari i FRD Daut Gumeni prezantoi librin “Shënime nga Shkolla e Partisë”, shpjegoi edhe arsyen e futjes së tij në politikë. “Disa i futen politikës në rini, e disa si puna ime bëhen anëtarë partie në pleqëri. Unë vendosa të bëhesha pjesë e kësaj force politike (FRD) se aty janë disa djem të mirë që bëjnë një politikë qytetare”. Për kohën politike në të ...


Topi FRD fobia e kryeministrit, 23 qershori ndëshkim...


... popullor për Berishën Kryetari i Partisë “Fryma e Re Demokratike” Bamir Topi ka zhvilluar një takim me mbështetësit e kësaj force politike në Mirditë, njofton Oranews. Në fjalën e tij, Topi ka ripërsëritur qëndrimin e FRD-së për të mos bërë koalicion parazgjedhor me asnjë nga dy partitë e mëdha, Partinë Demokratike dhe Partinë Sociliste. Lexo më shumë: StrugaSot.com (11.01.2013)


[TOP 4]

> Fryma e Re Demokratike > News
 
frd shqiperi and more...
load menu