Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Fremskrittspartiet

> Norway > Parties > Fremskrittspartiet
Fremskrittspartiet is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  FrP

FrP - for

Fremskrittspartiet (FrP eller Frp) er et norsk politisk parti. | The Progress Party is a political party in Norway.
 NO! FrP

FrP - against

Klikk hvis du ikke støtter dem. Si hvorfor. Click, if you do not support the Fremskrittspartiet. Say why.

Online election results for "FrP" in graph.

graph
Graph online : Fremskrittspartiet
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Fremskrittspartiet >

News

Carl I. Hagen reagerer på Solbergs uttalelser om at Frp er forpliktet til å ... - Nettavisen
Vesterålen OnlineCarl I. Hagen reagerer på Solbergs uttalelser om at Frp er forpliktet til å ...Nettavisen«Erna Solberg er på jordet i Nettavisen når hun mener Frps stortingsgruppe er bundet av hennes uttalelser på vegne av regjeringen», skriver han på Facebook-siden sin. «Maktfordelingsprinsippet gjelder faktisk fortsatt i vår grunnlov. Når regjeringen ...Jensens fluktruteDagens Næringslivall 16 news articles »
Frp gjør sin beste måling på over to år - Nettavisen
NationenFrp gjør sin beste måling på over to årNettavisenAvisen har snakket med valgforsker Anders Todal Jensen, som mener det er liten tvil om at det er innvandringspolitikken til Fremskrittspartiet som er årsaken. Han tror det var smart av partiet å si seg uenige da spørsmålet om hvor mange asylsøkere ...Frp markant fram på ny målingHegnar Onlineall 13 news articles »
Eli Hagen raser mot Frp i flyktningsaken - VG
VGEli Hagen raser mot Frp i flyktningsakenVGFolk er snille, gode og vil hjelpe, men jeg tror ingen vil at landet sitt skal bli ødelagt. Alle skjønner at dette får økonomiske konsekvenser, avslutter Hagen. VG har bedt om en kommentar til utspillene fra Eli Hagen, men Frps pressekontakter sier at ...and more »
Her er opprøreren i Fremskrittspartiet - Bergensavisen
BergensavisenHer er opprøreren i FremskrittspartietBergensavisenI bunn og grunn er alt ved det vanlige når det nå er duket for lederoppgjør på årsmøtet i Bergen Frp. Valgkomiteen vil ha inn Daniel Hägglund som ny leder. Mannen i trettiårene mener selv han er et generasjonsskifte i partiet. Men salen fylles før ...Hvor er liberalistene i Bergen FrP?Liberalerenall 8 news articles » 
diskusjon argumenter for fremskrittspartiet, fremskrittspartiet popularity, anne jahr hegdahl, frp norge, jorunn lundemo stjørdal and more...
load menu