Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Fremskrittspartiet

> Norway > Parties > Fremskrittspartiet
Fremskrittspartiet is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  FrP

FrP - for

Fremskrittspartiet (FrP eller Frp) er et norsk politisk parti. | The Progress Party is a political party in Norway.
 NO! FrP

FrP - against

Klikk hvis du ikke støtter dem. Si hvorfor. Click, if you do not support the Fremskrittspartiet. Say why.

Online election results for "FrP" in graph.

graph
Graph online : Fremskrittspartiet
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Fremskrittspartiet >

News

Anundsen nekter å svare på asylspørsmål fra Stortinget - Dagbladet.no
Anundsen nekter å svare på asylspørsmål fra StortingetDagbladet.noJustisminister Anders Anundsen (Frp) vil ikke svare på spørsmål fra kontrollkomiteen om han har forsøkt å forhandle seg bort fra mistillit med Venstre og KrF i asylbarnsaken. Anundsen begrunner tausheten med samarbeidsavtalen mellom Høyre ...Anundsen nekter å svare på asyl-spørsmålAftenpostenAnundsen nekter å svare på spørsmål om asyliTromsøall 14 news articles »
Frp tappar kraftigt i väljaropinion - Västerbottens-Kuriren
Frp tappar kraftigt i väljaropinionVästerbottens-KurirenFrp tappar kraftigt i väljaropinion. Publicerad idag kl 00.24. Fremskrittspartiet (Frp) som samregerar med Høyre tappar kraftigt i den norska väljaropinionen. I en undersökning gjord för TV 2 får Frp bara 8,6 procent. I stortingsvalet 2013 fick partiet ...and more »
Frp i fritt fall: Dårligste gallup på nesten 20 år - TV 2
Avisa NordlandFrp i fritt fall: Dårligste gallup på nesten 20 årTV 2Fremskrittspartiet får bare 8,6 prosents oppslutning i april, en tilbakegang på 2,1 prosentpoeng fra mars. Et valg i dag ville ført til at partiets gruppe på Stortinget ville blitt mer enn halvert. – Det har vært for mye krangel rundt partiet i det ...Dårligste måling for Frp på nesten 20 årABC NyheterFrp faller kraftig på meningsmålingDagbladet.noall 13 news articles »
Færre søker asyl i Norge - Klar Tale
Klar TaleFærre søker asyl i NorgeKlar TaleDe første fire månedene i 2015 viser at færre folk søker asyl i Norge. Det har ikke kommet så få asylsøkere til landet siden 2007. Det er Fremskrittspartiet (Frp) glad for. – Dette er svært gledelig. Det viser at Arbeiderpartiet ikke har sagt ...Færre asylsøkere velger Norge – nå vil sentrum ha flere kvoteflyktningerNRKall 17 news articles » 
anne jahr hegdahl, jorunn lundemo stjørdal, fremskrittspartiet popularity, frp norge, diskusjon argumenter for fremskrittspartiet and more...
load menu