Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Fremskrittspartiet

> Norway > Parties > Fremskrittspartiet
Fremskrittspartiet is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  FrP

FrP - for

Fremskrittspartiet (FrP eller Frp) er et norsk politisk parti. | The Progress Party is a political party in Norway.
 NO! FrP

FrP - against

Klikk hvis du ikke støtter dem. Si hvorfor. Click, if you do not support the Fremskrittspartiet. Say why.

Online election results for "FrP" in graph.

graph
Graph online : Fremskrittspartiet
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Fremskrittspartiet >

News

Stortingsgruppen sto bak - Dagens Næringsliv
Stortingsgruppen sto bakDagens NæringslivEtter at Dagens Næringsliv i forrige uke begynte å stille spørsmål ved Fremskrittspartiets nettside Oljefondet.no, ble det tatt en lynrask beslutning om å foreløpig legge ned hele siden. Nå starter partiet ... Først helt nederst på siden var Frps ...and more »
Svensk storavis i strupen på Frp: – Fremskrittspartiet er fascister - TV 2
Svensk storavis i strupen på Frp: – Fremskrittspartiet er fascisterTV 2... det er svært viktig at de konservative Moderaterna (M) opprettholder det kjølige forholdet til det innvandringskritiske partiet Sverigedemokraterna: «Hver gang fascistiske partier har fått reell makt, fra 1930-tallets nazister til ...Stempler Frp som «fascistisk»Helgeland Arbeiderbladall 12 news articles »
Kjemper for norsk sjef - Dagens Næringsliv
Kjemper for norsk sjefDagens NæringslivFørste nestleder i næringskomiteen, Øyvind Korsberg (Frp), understreker at Fremskrittspartiet ønsker å opprettholde statens eierandel i Yara. – Den vurderingen vi har gjort tidligere når det gjelder Yara er at vi vil opprettholde statens eierandel og ...and more »
Full krig i Fremskrittspartiet - Bergensavisen
Full krig i FremskrittspartietBergensavisenMacody Lund, som er byråd for sosiale tjenester, og leder i Bergen Frp, er temmelig forbannet på Hordaland Frp som nå har sendt ut et brev der det går frem at Bergen Frp bør trekke seg fra byrådet nå som de innfører eiendomsskatt, og fordi opposisjonen ...and more » 
diskusjon argumenter for fremskrittspartiet, jorunn lundemo stjørdal, anne jahr hegdahl, fremskrittspartiet popularity and more...
load menu