Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Fatmir Mediu

> Albania > Politicians > Partia Republikane e Shqipërisë > Fatmir Mediu
Fatmir Mediu is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
PR
 
photo Fatmir Mediu

Fatmir Mediu - for

Politikan shqiptar, kryetar i Partisë Republikane dhe Ministër i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave. | An Albanian politician.
 NO! Fatmir Mediu

Fatmir Mediu - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Fatmir Mediu. Thuaj pse. | Click, if you do not support Fatmir Mediu. Say why.

Online election results for "Fatmir Mediu" in graph.

graph
> Fatmir Mediu >

Quick opinions


Fatmir Mediu - for

Fatmir Mediu - against
for34against   Sipas mendimit tim Fatmir Mediu është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
for33against   Unë nuk pajtohem. Fatmir Mediu është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

[-] ADD


 
partia republikane fatmir, fatmir mediu biografia and more...
load menu