Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Emile Roemer

> Netherlands > Politicians > Socialistische Partij > Emile Roemer
Emile Roemer is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SP
 
photo Emile Roemer

Emile Roemer - for

Een Nederlands politicus. Sinds 2010 is hij de fractievoorzitter van de SP. | A Dutch politician of the Socialist Party.
 NO! Emile Roemer

Emile Roemer - against

Klik, als u niet ondersteunen Emile Roemer. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Emile Roemer" in graph.

graph
Graph online : Emile Roemer
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Emile Roemer >

News

Emile Roemer over de aankomende verkiezingen - Radio 1
Emile Roemer over de aankomende verkiezingenRadio 1Als het aan de SP ligt komt er snel een einde aan dit kabinet. 'Reken af' is het motto van hun verkiezingscampagne, maar daar lijken nog niet zoveel mensen zin in te hebben. De SP doet het niet goed in de peilingen. Wat kan Emile Roemer nog doen?
Wel tomatensoep maar geen Emile Roemer in centrum Stadskanaal - RTV Stadskanaal
RTV StadskanaalWel tomatensoep maar geen Emile Roemer in centrum StadskanaalRTV StadskanaalSTADSKANAAL – (Video) – Geen Emile Roemer In Stadskanaal . We hadden onze camera's op scherp staan. Teleurstelling bij de lokale SP en bij de deelnemers van de zorgbijeenkomst waaraan hij zou deelnemen. Op het laatste moment bleek de SP ...and more »
'Code Rood' past prima in de campagne van Emile Roemer - Dichtbij.nl
'Code Rood' past prima in de campagne van Emile RoemerDichtbij.nlROOSENDAAL - Patrick Nederkoorn trof het niet in De Kring. De enige aanwezige die zich actief met mantelzorg bezig hield –althans de enige die daar openlijk vooruit kwam- ontpopte zich als een aanhanger van de Socialistische Partij van Emile Roemer.
Emile Roemer: 'Wij zien problemen vaak wel het eerste' - NU.nl
NU.nlEmile Roemer: 'Wij zien problemen vaak wel het eerste'NU.nlAan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen, die invloed heeft op de samenstelling van de Eerste Kamer, sprak NU.nl met Roemer over het economisch herstel, regeringsdeelname en de ambities van de SP-leider. U wilt veel zetels in de Eerste ...Roemer wil regeren met de VVDPowNedSP sluit samenwerking met VVD niet uitMetronieuws.nlOver potloden en puntenslijpersRTL Nieuwsall 15 news articles » 
roemer politicus, bedankt voor uitnodiging, emile roemer aimée roemer, politica olandese emile roemer, Biografia Roemer and more...
load menu