Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Emile Roemer

> Netherlands > Politicians > Socialistische Partij > Emile Roemer
Emile Roemer is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SP
 
photo Emile Roemer

Emile Roemer - for

Een Nederlands politicus. Sinds 2010 is hij de fractievoorzitter van de SP. | A Dutch politician of the Socialist Party.
 NO! Emile Roemer

Emile Roemer - against

Klik, als u niet ondersteunen Emile Roemer. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Emile Roemer" in graph.

graph
Graph online : Emile Roemer
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Emile Roemer >

News

Emile Roemer: Nederlandse hulp aan landen met Ebola - Couturekrant
Emile Roemer: Nederlandse hulp aan landen met EbolaCouturekrantAMSTERDAM - De Nederlandse regering moet snel hulp bieden aan de landen die geconfronteerd zijn met de ebola-uitbraak, dat stelt SP-voorman Emile Roemer vandaag: 'Gisteren deed de Wereldgezondheidsorganisatie een indrukwekkende oproep tot ...and more »
Emile Roemer: Stilstaan bij Gaza - SP.NL
Emile Roemer: Stilstaan bij GazaSP.NLGetallen en statistieken zijn vaak misleidend. Ze zijn kil en kaal, in tegenstelling tot de verhalen die erachter schuil gaan. In Gaza zijn - op het moment dat ik dit schrijf - meer dan 800 doden gevallen bij illegale aanvallen en bombardementen door ...and more »
Emile Roemer: Geweld tegen Gaza moet stoppen - SP.NL
Emile Roemer: Geweld tegen Gaza moet stoppenSP.NLDe gruwelijke geweldsexplosie tegen Gaza schokt mensen overal ter wereld. Ook in ons land is de ontzetting groot. Het enorme dodental, het grote aandeel burgerslachtoffers, onder wie veel kinderen, de absurde vernietiging van woonwijken, scholen, ...
Emile Roemer en Albert Verlinde zeggen 'nee' tegen jodenhaat in Nederland - Omroep Brabant
Emile Roemer en Albert Verlinde zeggen 'nee' tegen jodenhaat in NederlandOmroep BrabantAMSTERDAM - 'Geen excuus voor Jodenhaat'. Deze opvallende woorden prijken donderdagochtend boven een paginagrote oproep van tientallen bekende Nederlanders in De Telegraaf. Onder hen zijn SP-leider Emile Roemer uit Boxmeer en ...and more » 
roemer politicus, bedankt voor uitnodiging, emile roemer aimée roemer, politica olandese emile roemer, Biografia Roemer and more...
load menu