Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Emile Roemer

> Netherlands > Politicians > Socialistische Partij > Emile Roemer
Emile Roemer is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SP
 
photo Emile Roemer

Emile Roemer - for

Een Nederlands politicus. Sinds 2010 is hij de fractievoorzitter van de SP. | A Dutch politician of the Socialist Party.
 NO! Emile Roemer

Emile Roemer - against

Klik, als u niet ondersteunen Emile Roemer. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Emile Roemer" in graph.

graph
Graph online : Emile Roemer
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Emile Roemer >

News

Aftrap SP-Statencampagne met Emile Roemer - DeStadAmersfoort.nl
DeStadAmersfoort.nlAftrap SP-Statencampagne met Emile RoemerDeStadAmersfoort.nlAMERSFOORT De SP trapte zaterdag haar campagne 'REKEN AF!' voor de Utrechtse Provinciale Staten feestelijk af, met Emile Roemer en lijsttrekker Ad Meijer en de Utrechtse wethouder Paulus Jansen in Club Five aan de Lavendelstraat 9 in Amersfoort.
Emile Roemer: Rechtse Samsom maakt land kapot - SpitsNieuws
SpitsNieuwsEmile Roemer: Rechtse Samsom maakt land kapotSpitsNieuwsDiederik Samsom is bezig het land kapot te maken. Dat vindt althans SP-leider Emile Roemer, die fel heeft uitgehaald naar PvdA-leider Diederik Samsom. Volgens Roemer werken de sociaaldemocraten in het kabinet met de VVD mee aan het afbreken van ...and more »
Emile Roemer over Griekenland, het kabinet en besturen in de provincie - Radio 1
Emile Roemer over Griekenland, het kabinet en besturen in de provincieRadio 1Dit weekend moest het startschot voor de Provinciale Staten verkiezingen worden voor de SP. De lijst met kandidaten voor de Eerste Kamer zou definitief gemaakt worden maar het weer gooide roet in het eten. SP-leider Emile Roemer had dus alle tijd om de ...Media: minder groei voor Schiphol, en Roemer blij met winst SyrizaElsevierEen avond met Emile Roemer in Theater De TuinLeusderKrant.nlall 4 news articles »
De nieuwe look van Emile Roemer - RTL Nieuws
Telegraaf.nlDe nieuwe look van Emile RoemerRTL NieuwsWat is de reden van Emile's nieuwe look? Marissa Pronk, creative coördinator bij Rob Peetoom denkt dat Emile de verandering expres heeft gedaan met de verkiezingen voor de deur. "Ik denk dat mensen in zijn vakgebied hem adviseren qua kledingstijl en ...Metamorfose voor SP-leider RoemerTelegraaf.nlall 3 news articles » 
roemer politicus, bedankt voor uitnodiging, emile roemer aimée roemer, politica olandese emile roemer, Biografia Roemer and more...
load menu