Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Emile Roemer

> Netherlands > Politicians > Socialistische Partij > Emile Roemer
Emile Roemer is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SP
 
photo Emile Roemer

Emile Roemer - for

Een Nederlands politicus. Sinds 2010 is hij de fractievoorzitter van de SP. | A Dutch politician of the Socialist Party.
 NO! Emile Roemer

Emile Roemer - against

Klik, als u niet ondersteunen Emile Roemer. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Emile Roemer" in graph.

graph
Graph online : Emile Roemer
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Emile Roemer >

News

Emile Roemer presenteert zijn boek: 'Het kan wel' - SP.NL
SP.NLEmile Roemer presenteert zijn boek: 'Het kan wel'SP.NLDinsdagavond presenteerde Emile Roemer zijn nieuwe boek Het kan wel. In Het kan wel trekt Emile Roemer erop uit om antwoorden te vinden op vele vragen. Bij een opmerkelijk sociale multinational en in een volksbuurt vol activisten. Tussen bijzondere ...Emile Roemer: 'Het kan wel'dé Weekkrantall 3 news articles »
Roemer: 'Mensen gaan met pijn in het hart naar hun werk' - Volkskrant
VolkskrantRoemer: 'Mensen gaan met pijn in het hart naar hun werk'VolkskrantLula heeft 'hartstikke gelijk', zegt Emile Roemer een paar keer. Over een uur heeft hij een vergadering van het SP-bestuur in Oss, nu drinkt hij een kop koffie in Stadsherberg Wilhelmina - tapijtjes op tafel, koebel aan de wand enthousiaste reacties ...
Emile Roemer leidt duel amateurvoetballers Oegstgeest en Voorschoten: 'Beste ... - Omroep Brabant
Omroep BrabantEmile Roemer leidt duel amateurvoetballers Oegstgeest en Voorschoten: 'Beste ...Omroep BrabantOEGSTGEEST - SP-politicus Emile Roemer uit Boxmeer had zaterdagmiddag een bijzondere taak. Hij was scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd tussen de amateurs van Oegstgeest 8 en Voorschoten 10. Dit was een gevolg van de Serious ...Emile Roemer fluit wedstrijd Oegstgeest 8 voor goede doelDichtbij.nlall 3 news articles »
'Het kan wél, ik heb het gezien' - nrc.nl
'Het kan wél, ik heb het gezien'nrc.nlVraag Emile Roemer naar de flats in Breda die in 2010 van de sloop werden gered. Of naar zijn bezoek aan het bezette Maagdenhuis, eerder dit jaar. Dan leunt hij voorover op zijn tuintafel, in het Brabantse dorp Sambeek, en praat maar door: over mensen ...Lezing Emile Roemer in RavelijnUT Nieuwsall 2 news articles » 
bedankt voor uitnodiging, roemer politicus, politica olandese emile roemer, emile roemer aimée roemer, Biografia Roemer and more...
load menu