Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Emile Roemer

> Netherlands > Politicians > Socialistische Partij > Emile Roemer
Emile Roemer is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SP
 
photo Emile Roemer

Emile Roemer - for

Een Nederlands politicus. Sinds 2010 is hij de fractievoorzitter van de SP. | A Dutch politician of the Socialist Party.
 NO! Emile Roemer

Emile Roemer - against

Klik, als u niet ondersteunen Emile Roemer. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Emile Roemer" in graph.

graph
Graph online : Emile Roemer
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Emile Roemer >

News

FNV'er Meyer wil SP-voorzitter Marijnissen opvolgen - nrc.nl
nrc.nlFNV'er Meyer wil SP-voorzitter Marijnissen opvolgennrc.nlMeyer zegt vandaag in een interview met NRC dat hij de afgelopen maanden dat hij veel met partijleider Emile Roemer en Marijnissen gesproken heeft over “de staat van de partij”. Meyer zegt dat de SP “een uitstekend fundament heeft” en dat de ...and more »
TTIP is er niet voor de burgers van de EU - SP.NL
SP.NLTTIP is er niet voor de burgers van de EUSP.NLMaar wie de feiten serieus neemt, moet concluderen dat TTIP de democratie ondergraaft en multinationals bevoordeelt ten koste van overheden, consumenten, het milieu en het MKB. Dat betogen SP-leider Emile Roemer en Europarlementariër Anne-Marie ...and more »
Eerste baantjes van BN'ers in 3Lab: Voor het Succes - Blog.nl (Blog)
Eerste baantjes van BN'ers in 3Lab: Voor het SuccesBlog.nl (Blog)voor het succes emile roemer De themaweek 3Lab is bedoeld voor vernieuwende en/of experimentele formats, toch lukt dat niet met alle proefafleveringen. Gisteren was bijvoorbeeld te zien dat Joey's Wereld een tamelijk reguliere reality-serie betrof, en ...
Emile Roemer: Grieken hebben ruimte nodig en slimme investeringen - Nieuwsbank (persbericht)
SP.NLEmile Roemer: Grieken hebben ruimte nodig en slimme investeringenNieuwsbank (persbericht)Emile Roemer: Grieken hebben ruimte nodig en slimme investeringen. Nee. Dat zeiden de Grieken twee weken geleden in hun referendum. Nee tegen nog meer onmenselijke bezuinigingen uit Brussel. Nee tegen asociale Europese politiek. En nee tegen ...Een nog hogere dosisSP.NLall 2 news articles » 
bedankt voor uitnodiging, roemer politicus, politica olandese emile roemer, emile roemer aimée roemer, Biografia Roemer and more...
load menu