Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Emile Roemer

> Netherlands > Politicians > Socialistische Partij > Emile Roemer
Emile Roemer is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SP
 
photo Emile Roemer

Emile Roemer - for

Een Nederlands politicus. Sinds 2010 is hij de fractievoorzitter van de SP. | A Dutch politician of the Socialist Party.
 NO! Emile Roemer

Emile Roemer - against

Klik, als u niet ondersteunen Emile Roemer. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Emile Roemer" in graph.

graph
Graph online : Emile Roemer
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Emile Roemer >

News

SP-kopstuk Emile Roemer op de koffie in Breda - BN DeStem
SP-kopstuk Emile Roemer op de koffie in BredaBN DeStemDaarbij worden een aantal acties van de SP belicht. Zo streden de socialisten in Breda onder meer met succes voor het behoud van de woonflats aan de Zaart. Roemer: "Er zijn zoveel corporaties in het land die zeggen 'hup, doe dat gebouw maar tegen de ...SP-leider Roemer bezoekt Boeimeer voor boek [foto's]Dichtbij.nlall 2 news articles »
Emile Roemer, hou de eer aan jezelf en hoepel op - ThePostOnline
ThePostOnlineEmile Roemer, hou de eer aan jezelf en hoepel opThePostOnlineDe afgelopen algemene politieke beschouwingen waren bepaald geen hoogtepunt in de carrière van Emile Roemer. Na de slechtste troonrede in tijden – to be fair, dat lag niet alleen aan de koning – leek het eenvoudig de publieke perceptie een rood tintje ...Roemer scoort onvoldoende na algemene beschouwingenNieuws.nlRoemer daalt in waardering kiezerNU.nlSP verliest ook in Politieke BarometerBlog.nl (Blog)all 6 news articles »
Emile Roemer over de oorlog tegen ISIS - SP.NL
Emile Roemer over de oorlog tegen ISISSP.NLOns land trekt ten strijde. Het is oorlog. We gaan ons met F-16's mengen in de burgeroorlogen in Irak en (zijdelings) in Syrië. Wij als SP steunen deze escalatie van geweld niet en we hebben daar goede redenen voor. Allereerst: Vrijwel geen van de ...and more »
Gastcollege Emile Roemer uitgesteld - Internet bode
Internet bodeGastcollege Emile Roemer uitgesteldInternet bodeETTEN-LEUR – Het gastcollege dat SP-leider Emile Roemer donderdag 16 oktober zou geven op de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE) gaat niet door en is uitgesteld naar een latere datum. Reden voor het uitstel is het feit dat de voorman ... 
roemer politicus, bedankt voor uitnodiging, emile roemer aimée roemer, politica olandese emile roemer, Biografia Roemer and more...
load menu