Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Emile Roemer

> Netherlands > Politicians > Socialistische Partij > Emile Roemer
Emile Roemer is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SP
 
photo Emile Roemer

Emile Roemer - for

Een Nederlands politicus. Sinds 2010 is hij de fractievoorzitter van de SP. | A Dutch politician of the Socialist Party.
 NO! Emile Roemer

Emile Roemer - against

Klik, als u niet ondersteunen Emile Roemer. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Emile Roemer" in graph.

graph
Graph online : Emile Roemer
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Emile Roemer >

News

Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) - Radio 1
Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66)Radio 1SP-fractievoorzitter Emile Roemer en D66-fractievoorzitterAlexander Pechtold zijn zaterdag te gast in Kamerbreed. Presentator KeesBoonman bespreekt met hen de politieke week, waarin de bewindslieden Mansveld(PvdA) en Van der Steur (VVD) vochten ...
Roemer: btw verlagen van 21 naar 19 procent - Telegraaf.nl
Telegraaf.nlRoemer: btw verlagen van 21 naar 19 procentTelegraaf.nlVolgens Roemer is de btw-verhoging in 2012 ten koste gegaan van het midden- en kleinbedrijf. Als de btw nu wordt verlaagd, zakken de prijzen van producten, gaan mensen meer kopen en dat versterkt het mkb. Dat is volgens Roemer de 'banenmotor' van ...Roemer wil btw verlagen van 21 naar 19 procentAD.nlRoemer: Btw moet van 21 naar 19 procentSpitsNieuwsRoemer: 'Verlaag btw'PowNedThePostOnlineall 13 news articles »
Emile Roemer wil eigen afdeling in Reimerswaal - Omroep Zeeland
Omroep ZeelandEmile Roemer wil eigen afdeling in ReimerswaalOmroep ZeelandOp de openbare avond met Roemer in Krabbendijke is iedereen welkom, ook niet-leden. De bedoeling is om mensen die al jaren SP stemmen te enthousiasmeren om lid te worden, maar ook om zich actief in te gaan zetten voor de partij. Op dit moment zijn ...Emile Roemer bezoekt KrabbendijkeInternetbodeall 2 news articles »
SP-leider Roemer blijft geen man van de cijfertjes - Financieele Dagblad (Registratie)
Financieele Dagblad (Registratie)SP-leider Roemer blijft geen man van de cijfertjesFinancieele Dagblad (Registratie)Al doende leert men, grijnsde Emile Roemer tijdens zijn bijdrage aan de Algemene Politieke Beschouwingen over de dinsdag gepresenteerde rijksbegroting. Het is het belangrijkste politieke debat van het jaar. Vorig jaar zakte SP-fractievoorzitter al snel ...Clash Wilders en Roemer over #migratie: 'SP gooit asielbom'ElsevierClash Roemer – Wilders bij beschouwingenNieuws.nlLiveblog Algemene BeschouwingenBNR NieuwsradioAD.nl -Beurs.nlall 248 news articles » 
bedankt voor uitnodiging, roemer politicus, politica olandese emile roemer, emile roemer aimée roemer, Biografia Roemer and more...
load menu