Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Edi Rama

* Prime minister
> Albania > politikë > Partia Socialiste e Shqipërisë > Edi Rama
Edi Rama është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
PS
 
photo Edi Rama

Edi Rama - votojnë për

Politikan, publicist dhe piktor shqiptar. Kryeministër i Shqipërisë dhe kryetar i Partisë Socialiste. | The current Prime Minister of Albania.
 NO! Edi Rama

Edi Rama - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Edi Rama. Thuaj pse. | Click, if you do not support Edi Rama. Say why.

Online election results for "Edi Rama" in graph.

graph
SQI: Edi Rama lindi më 4 korrik 1964 është politikan, publicist dhe piktor shqiptar, Kryetar i Partisë Socialiste të Shqipërisë dhe kryeministër i Shqipërisë. Edi Rama është i biri i Skulptorit të Popullit Kristaq Rama, skulptor i mirënjohur (ish pjestar i udhëheqjes së lartë komuniste në vitet 1980-të, anëtar i Presidiumit të Kuvendit Popullor të Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë) dhe Aneta Rama (Koleka) mbesa e Spiro Kolekës, ish anëtar i Byrosë Politike të Partisë së Punës së Shqipërisë gjatë periudhës së diktaturës komuniste. Edi Rama është zgjedhur tre ...
votojnë për31votojnë kundër   Sipas mendimit tim Edi Rama është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
votojnë për31votojnë kundër   Unë nuk pajtohem. Edi Rama është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
votojnë për2votojnë kundër   Edi je nji gjakpirës i popullit tandë i cili nuk kursen asgja per ta permbys shtetin shqipëtar dhe per te mbjell anarkin e perparëshme. kujdes se zjarri të djeg ty vet., alush
Current preference ratio
votojnë për Edi Rama

Who is Albanian challenger Edi Rama?


Tirana, Albania - The main opposition Socialist Party leader Edi Rama is mounting a strong challenge to the rule of Prime Minister Sali Berisha's Democratic Party in Albania's parliamentary elections on Sunday. Here are some key facts on Rama:-As a painter and university lecturer, Rama was one of the first Albanian intellectuals to clamour for change, asking in 1990 that Albania move towards Western Europe when the Communist regime of Ramiz Alia started shaking following the toppling of communism elsewhere in Eastern Europe.-He was the first to condemn publicly late communist dictator Enver ...


The Pros and Cons of the Albanian Parliamentary Elections


Edi Rama The Parliamentary Elections of June 28 will decide much about the future of Albania. The Democratic Party and the Socialist Party will seek to win the majority of the electorate votes. The new electoral system adopted in December 2008 will make it difficult for a single Party to form the government. The small parties like L.S.I. or the newly-formed G99 will decide who will create the government. Those are both Left Parties but their willingness to collaborate with the Socialist Party if it wins the election will depend on the offers they'll receive to be part of the government. The ...


Poll shows Rama's Socialists are ahead of the Berisha's PD


Albania is not used to polls ahead of elections and they normally turn into a political tool or an instrument to heat up an already hot and ever-squabbling political atmosphere in the country.A poll conducted by Zogby International for broadcaster Top Channel TV showed that Albania's opposition Socialist party of Tirana Mayor Edi Rama is ahead of the ruling Democrats of Prime Minister Sali Berisha, just four months ahead of June 28 parliamentary elections. However, like the previous month, the governing Democrats may surely say the poll is not fair and another one may tell a different rate for ...


[TOP 4]

> Edi Rama > News
 
WWW.KUSH ESHTE EDI RAMA, spot elektoral edi rama, a eshte edi Rama grek?, KANDITATURAT E PARTISE SOCIALISTE PER VITIN 2009, edi rama komunist, Edi Rama bjografia and more...
load menu