Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Edi Rama

* Prime minister
> Albania > Politicians > Partia Socialiste e Shqipërisë > Edi Rama
Edi Rama is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
PS
 
photo Edi Rama

Edi Rama - for

Politikan, publicist dhe piktor shqiptar. Kryeministër i Shqipërisë dhe kryetar i Partisë Socialiste. | The current Prime Minister of Albania.
 NO! Edi Rama

Edi Rama - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Edi Rama. Thuaj pse. | Click, if you do not support Edi Rama. Say why.

Online election results for "Edi Rama" in graph.

graph
Graph online : Edi Rama
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Edi Rama >

Videos

[+] ADD


 
spot elektoral edi rama, sa eshte i gjat edi rama, video e edi rames kur, sa esht i gjt edi rama, WWW.KUSH ESHTE EDI RAMA, prejardhja e edvin rames, prejardhja e edi rames, a eshte edi Rama grek?, sondage edi rama, edi rama ne qytetin e burrelit and more...
load menu