Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Edi Rama

* Prime minister
> Albania > Politicians > Partia Socialiste e Shqipërisë > Edi Rama
Edi Rama is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
PS
 
photo Edi Rama

Edi Rama - for

Politikan, publicist dhe piktor shqiptar. Kryeministër i Shqipërisë dhe kryetar i Partisë Socialiste. | The current Prime Minister of Albania.
 NO! Edi Rama

Edi Rama - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Edi Rama. Thuaj pse. | Click, if you do not support Edi Rama. Say why.

Online election results for "Edi Rama" in graph.

graph
Graph online : Edi Rama
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Edi Rama >

Log

Time IP adress Vote
6 days ago79.106.6.64[+] for
17 days ago62.162.37.106[+] for
19 days ago217.24.254.64[+] for
1 month ago87.17.246.29[+] for
3 months ago151.47.224.159[+] for
3 months ago79.106.98.101[+] for
4 months ago93.86.159.54against [-]
4 months ago50.191.89.71[+] for
5 months ago79.171.53.101[+] for
6 months ago217.73.142.38[+] for
IP address is a numerical label assigned to computer in Internet network.
Show me more ... 
www.kush eshte edi rama, video e edi rames kur, edi rama komunist, edi kristaq rama, KANDITATURAT E PARTISE SOCIALISTE PER VITIN 2009, spot elektoral edi rama, prejardhja e edvin rames, origjina e edi and more...
load menu