Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Det Radikale Venstre

> Denmark > Parties > Det Radikale Venstre
Det Radikale Venstre is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Radikale Venstre

Radikale Venstre - for

Danmarks social-liberale parti, tidl. Det radikale Venstre, De Radikale, fork. RV, R eller B. | The Danish Social Liberal Party (lit. The Radical Left)
 NO! Radikale Venstre

Radikale Venstre - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Radikale Venstre" in graph.

graph
Graph online : Det Radikale Venstre
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Det Radikale Venstre >

News

SF driller Radikale i ny annonce: Se billederne her - TV2
TV2SF driller Radikale i ny annonce: Se billederne herTV2Men nu ser det ud til, at freden mellem Radikale Venstre og SF er forbi. I en ny annoncekampagne optræder SF's formand, Pia Olsen Dyhr, under overskriften ”Det handler om mennesker, også dem, der mister dagpenge”.and more »
Venstre anklager De Radikale for dagpenge-slingrekurs - Ekstra Bladet
DRVenstre anklager De Radikale for dagpenge-slingrekursEkstra BladetDet budskab bringer De Radikales politiske leder, Morten Østergaard, til torvs i Jyllands-Posten, og han får opbakning til idéen fra Venstre. - Det er vi i Venstre fuldstændig enige med Morten Østergaard i. Er der et job, man kan bestride, har man ...Venstre kræver tal for jobafvisende ledigeJydskeVestkystenall 48 news articles »
Regeringen om Venstres angrebsmanual: Fyldt med usandheder - TV2
Regeringen om Venstres angrebsmanual: Fyldt med usandhederTV2Det vil sige, at Venstre får sendt sine kandidater ud med nogle ting, som selv de godt ved ikke passer, siger han til TV 2 NEWS. - Jeg tror desværre, at det betyder, at vi får en valgkamp, hvor der bliver snakket om løftebrud. Det vil sige, at man ...Udpluk: Venstres tvivlsomme angrebPolitiken.dkEL: Venstres debatmanual må tale for sig selvJydskeVestkystenall 3 news articles »
Her er favoritterne til at efterfølge Lykketoft - TV2
TV2Her er favoritterne til at efterfølge LykketoftTV2Om den nye formand først skal findes til september, hvor Lykketoft rejer til New York, afhænger af, hvornår Helle Thorning-Schmidt trykker på valgknappen, men sikkert er det i hvert fald, at Folketinget i løbet af 2015 får en anden formand en Mogens ...and more » 
radikale venstre argumentation, hvorfor er radikale venstre interessant, radikale venstre argumenter, "det radikale venstre/margrethe vestager" and more...
load menu