Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Det Radikale Venstre

> Denmark > Parties > Det Radikale Venstre
Det Radikale Venstre is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Radikale Venstre

Radikale Venstre - for

Danmarks social-liberale parti, tidl. Det radikale Venstre, De Radikale, fork. RV, R eller B. | The Danish Social Liberal Party (lit. The Radical Left)
 NO! Radikale Venstre

Radikale Venstre - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Radikale Venstre" in graph.

graph
Graph online : Det Radikale Venstre
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Det Radikale Venstre >

News

R og SF presser Pind for mere åbenhed - Politiken.dk
Politiken.dkR og SF presser Pind for mere åbenhedPolitiken.dk»Det afgørende for mig er, at vi får ændret offentlighedsloven med det nuværende Folketing. Derfor siger vi nu klart til Socialdemokraterne og Venstre, at hvis ikke de vil rykke sig, så vil radikale lave en aftale med et alternativt flertal uden om ...Pape til Pind: Sænk paraderne før snak om offentlighedslovDagbladet InformationRadikale: Den her proces slutter med, at offentlighedsloven bliver lavet omDRPartier tror, Pind vil ændre offentlighedslovenTV2all 18 news articles »
Københavnerborgmestre i åben strid om flygtningeboliger - Politiken.dk
Politiken.dkKøbenhavnerborgmestre i åben strid om flygtningeboligerPolitiken.dk»Radikale Venstre har i månedsvis efterlyst, at København skal tage flere flygtninge. Når de nu banker på vores ... Jeg forstår på det, at overborgmesteren føler sig kaldet til at stemple de radikale som virkelighedsfjerne humanister. Problemet er ...
Kritisk Venstre-politiker giver op og bliver radikal - TV2
TV2Kritisk Venstre-politiker giver op og bliver radikalTV2Før Rohde forlod byrådsmedlem Bo Nygaard Larsen, Solrød, partiet til fordel for Radikale Venstre. Det skete efter en optræden i DR2-programmet Deadline, hvor han gik i rette med udlændingepolitikken. Michael Gatten er således den tredje, der skifter ...Kritisk Venstre-profil giver op og bliver radikalNORDJYSKEDe Radikale fortsætter med at hapse fra VenstrePolitiken.dkLokalpolitiker går fra Venstre til De RadikaleDRBørsen Onlineall 51 news articles »
Flertal afviser undskyldning til vanrøgtede - TV2
TV2Flertal afviser undskyldning til vanrøgtedeTV2Så selv om både SF og Alternativet bakkede op om beslutningsforslaget, rakte det ikke til et flertal. Socialdemokraternes tidligere regeringspartner Radikale Venstre vendte også tommelfingeren nedad til forslaget, men var ikke til stede i salen fredag. 
radikale venstre argumenter, hvorfor er radikale venstre interessant, radikale venstre argumentation, "det radikale venstre/margrethe vestager" and more...
load menu