Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Det Radikale Venstre

> Denmark > Parties > Det Radikale Venstre
Det Radikale Venstre is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Radikale Venstre

Radikale Venstre - for

Danmarks social-liberale parti, tidl. Det radikale Venstre, De Radikale, fork. RV, R eller B. | The Danish Social Liberal Party (lit. The Radical Left)
 NO! Radikale Venstre

Radikale Venstre - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Radikale Venstre" in graph.

graph
Graph online : Det Radikale Venstre
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Det Radikale Venstre >

News

Flertal vil hæve fartgrænsen på landeveje - DR
DRFlertal vil hæve fartgrænsen på landevejeDRRadikale Venstre ønsker, at tre millioner mennesker er i arbejde, og en af metoderne er jo, at man nemt komme til og fra arbejde. Hvis man kan køre 90 kilometer i timen på en landevejene, så er det klart, så kan man komme hurtigere på arbejde, og så ...Radikale vil sætte fartgrænsen op og øge trafiksikkerhedenPolitiken.dkR og V: Sæt fartgrænsen op fra 80 til 90NORDJYSKEHØJERE HASTIGHED PÅ LANDEVEJENETV SYDall 15 news articles »
Thorning mangler en makker - Dagbladet Information
Thorning mangler en makkerDagbladet InformationVi er et hold i Radikale Venstre, og det har vi været hele tiden,« sagde Sofie Carsten Nielsen, da hun helt officielt var blevet udnævnt til Morten Østergaards nye wingman. Siden Vestagers afgang er det kun gået ned ad for de radikale i ...
VIDEO Danske bilister vil køre hurtigere: Øget fartgrænse er en god idé - DR
VIDEO Danske bilister vil køre hurtigere: Øget fartgrænse er en god idéDREt politisk flertal vil hæve fartgrænsen fra 80 til 90 kilometer i timen, og det hilses velkommen af de bilister, som DR Nyheder har snakket med. - Jeg synes, at det er en udmærket idé. Det har jeg ikke noget imod, siger tømreren Johnny Nørgaard Persen.
Radikal: Endelig er Venstre tilbage i det liberale spor - DR
DRRadikal: Endelig er Venstre tilbage i det liberale sporDRDe Radikale har længe savnet, at Venstre lagde sig tilbage i et mere liberalt spor, hvor man er ligeglad med, hvad folk tror på, og hvilken kultur de kommer fra, hvis bare de har lyst til at bidrage, lyder det fra udlændingeordfører Marlene Borst ...Radikale om Kristian Jensens kronik: Venstre vender hjemJydskeVestkystenall 2 news articles » 
radikale venstre argumentation, hvorfor er radikale venstre interessant, radikale venstre argumenter, "det radikale venstre/margrethe vestager" and more...
load menu