Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Det Radikale Venstre

> Denmark > Parties > Det Radikale Venstre
Det Radikale Venstre is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Radikale Venstre

Radikale Venstre - for

Danmarks social-liberale parti, tidl. Det radikale Venstre, De Radikale, fork. RV, R eller B. | The Danish Social Liberal Party (lit. The Radical Left)
 NO! Radikale Venstre

Radikale Venstre - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Radikale Venstre" in graph.

graph
Graph online : Det Radikale Venstre
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Det Radikale Venstre >

News

R: Enhedslisten synes snart, det er synd for alle - TV2
TV2R: Enhedslisten synes snart, det er synd for alleTV2Venstrefløjspartiet foreslår en indtægtsgrænse på niveau med den gennemsnitlige pædagogløn (27.730 kroner, red.), men det er Radikale Venstre lodret imod, forklarer finansordfører Camilla Hersom. - Vi nærmer os jo en situation, hvor Enhedslisten ...R afviser »asocialt« forslag om grundskyldJydskeVestkystenall 2 news articles »
Radikal: Endelig er Venstre tilbage i det liberale spor - DR
DRRadikal: Endelig er Venstre tilbage i det liberale sporDRDe Radikale har længe savnet, at Venstre lagde sig tilbage i et mere liberalt spor, hvor man er ligeglad med, hvad folk tror på, og hvilken kultur de kommer fra, hvis bare de har lyst til at bidrage, lyder det fra udlændingeordfører Marlene Borst ...Radikale om Kristian Jensens kronik: Venstre vender hjemJydskeVestkystenall 2 news articles »
- Radikale smider en håndgranat ind i Thornings valgkamp - TV2
TV2- Radikale smider en håndgranat ind i Thornings valgkampTV2De radikales bud på en finansiering af topskattelettelserne er nemlig at hæve boligskatten, og det er ifølge Christine Cordsen lidt af et politisk hvepsebo. - Højere boligskatter er et politisk tabu, og der er ingen tvivl om, at Venstre vil bruge det ...
Nye påskekampagner kører lige efter den politiske lærebog - Politiken.dk
Politiken.dkNye påskekampagner kører lige efter den politiske lærebogPolitiken.dkI november gav Det Radikale Venstres plakater ly for regnen i busskurene, mens Socialdemokraterne skød 2015 i gang med en storstilet kampagne for 'Det Danmark, du kender'. I marts kørte Venstres kontanthjælpskampagne, og senest er frontfigurerne i ...and more » 
radikale venstre argumentation, hvorfor er radikale venstre interessant, radikale venstre argumenter, "det radikale venstre/margrethe vestager" and more...
load menu