Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Det Radikale Venstre

> Denmark > Parties > Det Radikale Venstre
Det Radikale Venstre is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Radikale Venstre

Radikale Venstre - for

Danmarks social-liberale parti, tidl. Det radikale Venstre, De Radikale, fork. RV, R eller B. | The Danish Social Liberal Party (lit. The Radical Left)
 NO! Radikale Venstre

Radikale Venstre - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Radikale Venstre" in graph.

graph
Graph online : Det Radikale Venstre
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Det Radikale Venstre >

News

For Danmarks skyld - B.T.
For Danmarks skyldB.T.Og man kan ikke udelukke, at Thornings navn bruges som en slags Søren Gade-navn, altså at truslen om Thorning kan få andre til at flytte sig fra deres position, præcis som truslen om Søren Gade flyttede Kristian Jensen i Venstre for nylig. Det tyder ...and more »
Regeringens udlændingepolitik skal strammes op - nu! - Politiken.dk
Regeringens udlændingepolitik skal strammes op - nu!Politiken.dkDet har man blandt andet kunne se på den økonomiske politik. Her er regeringen (heldigvis) løbet fra stort set alle sine valgløfter og har gennemført Venstres fornuftige reformer af f.eks. efterløn og dagpenge. Desværre har De Radikale også gjort ...
Hospitalchefer var advaret om misbrug af forskningsmidler - JydskeVestkysten
Hospitalchefer var advaret om misbrug af forskningsmidlerJydskeVestkysten»Det er et klart ledelsessvigt, at man ikke skærpede kontrollen tilbage i begyndelsen af 2010, da man opdager misbruget,« siger revisor Thorbjørn Helmo Madsen, der er direktør rådgivningsvirksomheden Timetax. Det Radikale Venstres medlem af ...and more »
Radikale vil have supermarkederne i dialog om energidrik - JydskeVestkysten
Radikale vil have supermarkederne i dialog om energidrikJydskeVestkystenDe danske butikker skal tage mere ansvar for sundheden. Det er ifølge Det Radikale Venstre en metode til at få unge til at skære ned på deres forbrug af Red Bull og Cult. Det er ærgerligt, at børn og unge drikker energidrikke som Red Bull og Cult i ...and more » 
"det radikale venstre/margrethe vestager", hvorfor er radikale venstre interessant, radikale venstre argumenter, radikale venstre argumentation and more...
load menu