Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Det Radikale Venstre

> Denmark > Parties > Det Radikale Venstre
Det Radikale Venstre is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Radikale Venstre

Radikale Venstre - for

Danmarks social-liberale parti, tidl. Det radikale Venstre, De Radikale, fork. RV, R eller B. | The Danish Social Liberal Party (lit. The Radical Left)
 NO! Radikale Venstre

Radikale Venstre - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Radikale Venstre" in graph.

graph
Graph online : Det Radikale Venstre
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Det Radikale Venstre >

News

Radikale om asylstramninger: Det har været en rigtig svær beslutning for os - DR
DRRadikale om asylstramninger: Det har været en rigtig svær beslutning for osDRDet er også slet og ret ud fra et humanistisk synspunkt, at vi netop nu har et forslag i høring, der skal fjerne barrierer og betingelser for at forældre og børn kan blive familiesammenført. Tirsdag lancerede Det Radikale Venstre sammen med ...Radikale: V må tone rent flag om asylforslagAvisen.dkall 10 news articles »
Rundspørge: Asylstramning skaber utilfredshed i det radikale bagland - DR
DRRundspørge: Asylstramning skaber utilfredshed i det radikale baglandDREfter 20 års medlemskab af det Radikale Venstre er Henrik Gliese Pedersen godt klar over, at regeringen skal tage bestik af situationen, men finder alligevel, at denne løsning er tarvelig over for flygtninge. - Jeg har altid været rigtigt godt ...and more »
R-ordfører til kritikere: Vi tager ansvar, når det er svært - Politiken.dk
R-ordfører til kritikere: Vi tager ansvar, når det er sværtPolitiken.dkEr det radikal politik, eller er det nærmere et kompromis indgået med Socialdemokraterne? »Det er udtryk for, at Radikale Venstre tager ansvar. Også når det er svært. Og det er det lige nu. Det er en ekstraordinær situation, og det er det, vi har ...
Margrethe Vestager To Become The New Commissioner For Competition - Mondaq News Alerts (registration)
Margrethe Vestager To Become The New Commissioner For CompetitionMondaq News Alerts (registration)A member of the Social Liberal Party ("SLP" - Det Radikale Venstre, literally: "The Radical Left"), Vestager just left her post as Denmark's Economics and Internal Affairs Minister and a deputy prime minister, held since 2011. She has been a member of ...and more » 
radikale venstre argumentation, hvorfor er radikale venstre interessant, radikale venstre argumenter, "det radikale venstre/margrethe vestager" and more...
load menu