Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Det Radikale Venstre

> Denmark > Parties > Det Radikale Venstre
Det Radikale Venstre is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Radikale Venstre

Radikale Venstre - for

Danmarks social-liberale parti, tidl. Det radikale Venstre, De Radikale, fork. RV, R eller B. | The Danish Social Liberal Party (lit. The Radical Left)
 NO! Radikale Venstre

Radikale Venstre - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Radikale Venstre" in graph.

graph
Graph online : Det Radikale Venstre
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Det Radikale Venstre >

News

Også DF lægger op til udlændingefokus frem mod valget - Dagbladet Information
Også DF lægger op til udlændingefokus frem mod valgetDagbladet InformationDe Radikale er kendt for en blødere linje end blå blok, mens Socialdemokraterne er splittet i forsøget på at nærme sig blå blok for at mindske vælgerflugten til primært Dansk Folkeparti. Det var Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, der ...and more »
Eu har indflydelse på Israel - brug den nu - Dagbladet Information
Eu har indflydelse på Israel - brug den nuDagbladet InformationEU's udenrigsministre kom den 22. juli med en slatten udtalelse, der var langt svagere, end hvad vi før har set. Og det nyvalgte Europa-Parlament vedtog den 13. juli en skandaløs resolution, som både Socialdemokraternes og Radikale Venstres medlemmer ...
Radikale: Venstres forslag er problematisk - Kristeligt Dagblad (abonnement)
Radikale: Venstres forslag er problematiskKristeligt Dagblad (abonnement)Det Radikale Venstres integrationsordfører, Liv Holm Andersen, mener, at Venstres forslag om at stille krav til indvandrere, alt afhængigt af hvor de kommer fra, er "problematisk" og "diskrimination". - Det er problematisk, fordi det er diskrimination ...and more »
Radikale: Venstre-forslag er diskriminerende - Avisen.dk
Fyens StiftstidendeRadikale: Venstre-forslag er diskriminerendeAvisen.dkDet Radikale Venstres integrationsordfører, Liv Holm Andersen, mener, at Venstres forslag om at stille krav til indvandrere alt afhængigt af, hvor der kommer fra, er "problematisk" og "diskrimination".R: Støjberg-udspil er konservativ populismeJydskeVestkystenall 10 news articles » 
"det radikale venstre/margrethe vestager", hvorfor er radikale venstre interessant, radikale venstre argumenter, radikale venstre argumentation and more...
load menu