Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Demokratska stranka Srbije

> Serbia > Parties > Demokratska stranka Srbije
Demokratska stranka Srbije is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  ДСС/DSS

ДСС/DSS - for

Демократска странка Србије (ДСС) је национал-конзервативна политичка странка у Србији. | The Democratic Party of Serbia (DSS)
 NO! ДСС/DSS

ДСС/DSS - against

Кликните на дугме, ако не подржавају ДСС. Рећи зашто. | Click, if you do not support the Democratic Party of Serbia. Say why.

Online election results for "ДСС/DSS" in graph.

graph
Graph online : Demokratska stranka Srbije
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Demokratska stranka Srbije >

News

ИЗБОРНА КОНВЕНЦИЈА У БЕОГРАДУ
Српски покрет Двери и Демократска странка Србије организују изборну конвенцију у београдском Дому синдиката у понедељак 18. априла са почетком у 18.30. На конвенцији ће говорити: Академик Коста Чавошки проф. др Мило Ломпар, професор Филолошког факултета Ђорђе Вукадиновић, аналитичар проф. др Миладин Шеварлић, агроекономиста проф. др Александар Поповић, председник стручних савета ДСС Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери др Санда Рашковић Ивић, председница ДСС
Санда Рашковић Ивић: Ми имамо идеју, визију, људе – они медије, батине и аутобусе
Ми имамо идеју, визију, људе! Они имају медије, батине и аутобусе! Зато смо ми другачији и нудимо нешто тотално другачије!, изјавила је Санда Рашковић Ивић на митингу у Врању. Ми Срби нисмо заслужили овакву власт какву имамо, а коалиција „Двери-ДСС“ ће то да промени, поручила је она окупљенима. „Поносни смо што видимо ове радне људе, пластеници у околини су доказ да смо ми вредан народ“, порчио је председник градског одбора ДСС-а у Нишу Милан Лапчевић.
За срећну породицу
Коалиција „Српски покрет Двери- Демократска странка Србије- Санда Рашковић Ивић- Бошко Обрадовић“ организовала је у Новом Саду породичну шетњу, где су са грађанима продефиловали градским тргом, а на крају и заиграли уз музику локалног бенда. Кандидат за градоначелника Новог Сада испред коалиције „Двери-ДСС“, Борко Илић рекао је да ова коалиција једина која може да донесе промене у Србији, Војводини, Новом Саду. „Највећа срећа, јесте кад останеш да живиш и да радиш у граду где си се родио и одрастао са својом породицом и својим пријатељима.
Отворено писмо Санде Рашковић Ивић и Бошка Обрадовића председнику Владе у техничком мандату Александру Вучићу
Господине председниче Владе у техничком мандату, захтевамо од Вас да обуставите прљаву кампању лажи коју свакодневно спроводите путем страначких медија „Информера“ и ПИНКА против коалиције Двери-Демократска странка Србије. Њоме нећете нама нанети политичку штету, али хоћете Србији, утапајући је у атмосферу нетрпељивости и вербалног насилништва. Последњи напад Ваших послушника извршен је пласирањем сумануте тврдње да је кампања коалиције Двери-Демократска странка Србије финансирана новцем добијеним од, ни мање ни више – Американаца. 
detail srbija and more...
load menu