Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Branko Crvenkovski

> Macedonia > политичар > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Branko Crvenkovski
Branko Crvenkovski сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
СДСМ
 
photo Бранко Црвенковски

Бранко Црвенковски - гласаат за

Mакедонски политичар. | A Macedonian politician.
 NO! Бранко Црвенковски

Бранко Црвенковски - гласаат против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Branko Crvenkovski. Say why.

Online election results for "Бранко Црвенковски" in graph.

graph
> Branko Crvenkovski >

Pictures

[+] ADD


 
бранко црвенковски, biografiq na branko crvenkovski, tipovi branko and more...
load menu