Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Béla Bugár

> Slovakia > Politicians > MOST-HÍD > Béla Bugár
Béla Bugár is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Most-Híd
 
photo Béla Bugár

Béla Bugár - for

Slovenský politik maďarskej národnosti, predseda politickej strany Most-Híd. | Szlovákiai magyar politikus. | A Slovak politician of Hungarian ethnicity.
 NO! Béla Bugár

Béla Bugár - against

Kliknite, pokiaľ nepodporujete tohto politika. Povedzte, prečo. | Click, if you do not support Béla Bugár. Say why.

Online election results for "Béla Bugár" in graph.

graph
Graph online : Béla Bugár
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Béla Bugár >

News

Bugár Béla: A szlovákiai magyarok esete a jetivel
Már két év is eltelt azóta, hogy egy stúdióbeszélgetés alkalmával Berényi József egy odavetett megjegyzésében azt találta mondani, hogy az MKP két hónap alatt összehoz egy autonómia-tervezetet. Nos, úgy vagyunk mi az MKP autonómiatervezetével, mint egyszeri ember a jetivel: mindenki beszél róla, de még senki sem látta. Mi ugyan nem láttuk, de ami a fő, Csáky Pál bejelentette a nagyérdemű közönségnek: Orbán Viktor már látta. Lehet, hogy az MKP úgy gondolja, Orbán Viktor fogja nekünk elhozni a területi autonómiát? Attól tartok, az ő támogatása – bármilyen energikusan is tud annak hangot adni – Szlovákiában inkább rontja az elfogadtatás esélyét. A mi stratégiánk jelentősen különbözik ettől. A Híd 2013 szeptemberében mutatta be Vízió 2016 c. stratégiai anyagát, amelyben elsőként a szlovákiai magyarokat képviselő politikai pártok közül célként fogalmazta meg a kulturális és oktatásügyi önkormányzatiság
Frešovi odídenci môžu doplniť Most, Bugár špekulovať nechce
Podľa lídra Mostu-Híd Bugára je správna otázka pre SDKÚ, ale aj celé pravicové spektrum, čo robili, aby troch poslancov nestratili.
Najväčšou chybou Ficovej vlády je podľa Bugára jej arogancia – aktualizované
Predseda strany Most-Híd vyčíta vláde nesplnené sľuby a vidí aj ďalšie chyby.
Érsek Árpád a Cargo témához
„Egyértelműen elutasítjuk a magánosítást. Soha nem értenénk egyet a Cargo magánosításával.” Így nyilatkozott 2011 márius 11-én Robert Fico jelenlegi kormányfő, akkor még az ellenzék vezetőjeként. Ma 2014-et írunk, és Robert Fico, az egykori ellenzék vezetője ma kormányfő. Ez a 180 fokos fordulat minden jel szerint nemcsak a kormányhoz jutás terén következett be, hanem a gondolkodásmódjában is. Jó lenne, ha képes volna férfimódra betartani a szavát, amely egyértelműen a stratégiai cégek magánosítása ellen szólt. Úgy tűnik azonban, hogy magánosítani másképp is lehet. Nem vagyok híve az erőltetett támogatásoknak, és nem gondolom, hogy mindenáron fenn kell tartani az eredménytelen vállalatok működését. Egyetértek azon vállalatok privatizációjával, amelyek magánkézbe adása hasznot hoz az állam számára és hozzájárul e cégek működésének helyreállításához, elősegíti azok gazdasági fellendülését. 
Bugár domov dôchodcov, hospic béla bugára, poslanec bugár, bela bugár - životopis - súrodenci and more...
load menu