Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Beatrix der Nederlanden

> Netherlands > Politicians > Beatrix der Nederlanden
Beatrix der Nederlanden is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Partijloos
 
photo Beatrix der Nederlanden

Beatrix der Nederlanden - for

Was van 30 april 1980 tot en met 30 april 2013 koningin der Nederlanden. | The former queen regnant of the Kingdom of the Netherlands.
 NO! Beatrix der Nederlanden

Beatrix der Nederlanden - against

Klik, als u niet ondersteunen Beatrix der Nederlanden. Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Beatrix der Nederlanden" in graph.

graph
Graph online : Beatrix der Nederlanden
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Beatrix der Nederlanden >

News

Na dertig jaar weer doop reddingboot door koningin - Haarlems Dagblad
RTL NieuwsNa dertig jaar weer doop reddingboot door koninginHaarlems DagbladDe bouw van de 'Koningin Beatrix' was een buitenkans. De reddingboot was groot voor die tijd: 12,70 meter lang, met een totale breedte van 4,70 meter. De diepgang was met slechts 61 centimeter minimaal. In de specificaties is te lezen dat de 'Koningin ...Koningin Maxima doopt nieuwe reddingbootKNRMall 27 news articles »
Koning leerde van Beatrix ook in vertrouwen op woorden te passen - Volkskrant
VolkskrantKoning leerde van Beatrix ook in vertrouwen op woorden te passenVolkskrantVoor het eerst sinds zijn aantreden zijn de Kamerleden uitgenodigd op audiëntie bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Vandaag en donderdag ontvangt hij een deel van de Tweede Kamer. De koning zet daarmee een traditie van zijn moeder ...
OV Beatrix kiest ook dit jaar Koningin - Dichtbij.nl
OV Beatrix kiest ook dit jaar KoninginDichtbij.nlNIEUW-VENNEP - Ondanks dat er vorig jaar een koning is aangetreden in Nederland kiest Oranjevereniging Beatrix ook dit jaar gewoon een nieuwe Koningin van Nieuw-Vennep. Wie een Vennepse dame kent die het verdient voorgedragen te worden voor ...Wie wordt de nieuwe koningin van Nieuw-Vennep?Haarlems Dagbladall 2 news articles »
Groot deel koninklijke familie mee op Koningsdag (fotoserie) - Reformatorisch Dagblad
Parool.nlGroot deel koninklijke familie mee op Koningsdag (fotoserie)Reformatorisch DagbladHet programma in de twee plaatsen is op hoofdlijnen hetzelfde als bedacht was voor het bezoek dat koningin Beatrix aanvankelijk vorig jaar zou hebben gebracht. Dat bezoek ging vanwege de troonswisseling niet door. In Graft-De Rijp zijn 1200 mensen ...Snel meer bekend over Koningsdag in AmstelveenDichtbij.nlKoningsdag traditioneel maar met modern tintjeBlauw BloedKoningsdag: oude en nieuwe stijlNOSNieuws.nl - Deurne -RTL Nieuwsall 84 news articles » 
middelbare baarnsch lyceum start koningin beatrix, queen beatrix, koningin beatrix introdans, beatrix koningin der nederlanden, slaven freedom tekening, nederland moet excuses maken voor slavernijverleden argumenten, voor argumenten gouden koets, nederlanden beatrix, de slavernij pondaag, kroning beatrix 1980 and more...
load menu