Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Beatrix der Nederlanden

> Netherlands > Politicians > Beatrix der Nederlanden
Beatrix der Nederlanden is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Partijloos
 
photo Beatrix der Nederlanden

Beatrix der Nederlanden - for

Was van 30 april 1980 tot en met 30 april 2013 koningin der Nederlanden. | The former queen regnant of the Kingdom of the Netherlands.
 NO! Beatrix der Nederlanden

Beatrix der Nederlanden - against

Klik, als u niet ondersteunen Beatrix der Nederlanden. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Beatrix der Nederlanden" in graph.

graph
Graph online : Beatrix der Nederlanden
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Beatrix der Nederlanden >

News

Eerdere gevallen van majesteitsschennis - Volkskrant
VolkskrantEerdere gevallen van majesteitsschennisVolkskrant2012: Een man in Terneuzen krijgt een werkstraf van tachtig uur voor het beledigen van koningin Beatrix. De zwakbegaafde man wenste Beatrix naar de hel. Ook stuurde hij dreigbrieven naar de burgemeesters van de steden waar Koninginnedag werd ...and more »
Oranjes in het Witte Huis, een korte historie - Elsevier
ElsevierOranjes in het Witte Huis, een korte historieElsevierDes te opmerkelijker dat de drukbezette Obama op 1 juni de tijd neemt om het Nederlandse staatshoofd, koning Willem-Alexander, samen met koningin Máxima te ontvangen. De belangstelling voor een bezoek aan het Witte Huis is onuitputtelijk. Uit de hele ...
Koningin Máxima opent nieuwbouw Zoetermeers doveninstituut Kentalis - Omroep West
Omroep WestKoningin Máxima opent nieuwbouw Zoetermeers doveninstituut KentalisOmroep WestKoningin Máxima kreeg een uitgebreide rondleiding op het instituut. Samen met Emir (4 jaar) - die een meervoudige taalontwikkelingsstoornis heeft - en de dove Brandon (9) maakte ze een handafdruk in klei, waar later een bronzen afdruk van wordt gemaakt ...Koningin Máxima opent Zorg Onderwijs Centrum van KentalisDichtbij.nlall 6 news articles »
Koningspaar begonnen aan bezoek aan Canada - NOS
NOSKoningspaar begonnen aan bezoek aan CanadaNOSIn de oorlog verbleven daar prinses Juliana en de prinsesjes Beatrix en Irene een tijdje. Willem-Alexander en Máxima plantten in het park van het huis een boom, naast de boom die koningin Juliana er in 1952 plantte en op enkele meters afstand van de ...Koningspaar begint staatsbezoek aan CanadaBlauw BloedKoningspaar begint staatsbezoek CanadaBD.nlall 56 news articles » 
nederland moet excuses maken voor slavernijverleden argumenten, nederlanden beatrix, queen beatrix, koningin beatrix introdans, beatrix koningin der nederlanden, slaven freedom tekening, voor argumenten gouden koets, de slavernij pondaag, middelbare baarnsch lyceum start koningin beatrix, kroning beatrix 1980 and more...
load menu