Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

Bart De Wever: 'We kunnen beter wachten tot de Walen zelf meer autonomie eisen' - Het Nieuwsblad
Het NieuwsbladBart De Wever: 'We kunnen beter wachten tot de Walen zelf meer autonomie eisen'Het NieuwsbladN-VA-voorzitter Bart De Wever laat zich op 11 juli niet opjagen over de communautaire stilstand. Want zelf een staatshervorming vragen, dat heeft zijn partij genoeg geprobeerd. Zonder succes. Hij is ervan overtuigd dat N-VA beter kan wachten tot de ...
Bart De Wever vreest voor 'mission impossible' - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenBart De Wever vreest voor 'mission impossible'Gazet van AntwerpenIs er binnen de federale regering vóór de zomervakantie een akkoord mogelijk over de veel besproken tax shift? Bart De Wever (N-VA), de voorzitter van de grootste meerderheidspartij, klinkt sceptisch. Hij waarschuwt voor onrealistisch hoge verwachtingen.
Bart De Wever wil Tourstart in 2020 naar Antwerpen halen - Knack.be
Knack.beBart De Wever wil Tourstart in 2020 naar Antwerpen halenKnack.beBurgemeester Bart De Wever had maandagochtend alvast verkennende contacten met Vlaams minister-president Geert Bourgeois - rond de financiering - en Tourbaas Christian Prudhomme. Het organiseren van een Tourstart is een pak duurder dan de start ...Bart De Wever wil Tourstart in 2020De MorgenDe Wever: “Alles op alles voor Grand Départ in 2020”Gazet van AntwerpenDe Wever: "Dit kun je niet terugbetalen in marketing"Sporza.bealle 16 nieuwsartikelen »
Bart De Wever ontvangt prinses Astrid op Te Deum - Het Nieuwsblad
Het NieuwsbladBart De Wever ontvangt prinses Astrid op Te DeumHet NieuwsbladTijdens de viering weerklonken zowel het Te Deum, de lofzang op God die op de nationale feestdag ook als eerbetoon aan de koning geldt, als de Brabançonne. 'Het is een schending van de scheiding der machten die voor één keer kan', zegt De Wever.Antwerpen ontvangt prinses Astrid voor Te DeumVRT NieuwsPrinses Astrid en prins Lorenz wonen Te Deum bijGazet van Antwerpenalle 5 nieuwsartikelen » 
lengte bart de wever, votre opinion sur bart de wever, lengte bart dewever, lengte van bart de wever, de wever provincie, dewever election, van bart de wever, bio bart de wever, bart de wever foto\'s and more...
load menu