Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

'Hoe Bart De Wever de corebusiness van N-VA in de markt blijft zetten' - Knack.be
Knack.be'Hoe Bart De Wever de corebusiness van N-VA in de markt blijft zetten'Knack.be... ministers die bevoegd zijn in de domeinen hierboven genoemd. Alleen vrees ik dat het antwoord complexer, subtieler en veelzijdiger zal zijn en voor De Wever moeilijker te vatten in enkele simpele slogans voor ingewikkelde maatschappelijke uitdagingen.
Bart De Wever had het recht niet om iedereen op te pakken - DeWereldMorgen.be
DeWereldMorgen.beBart De Wever had het recht niet om iedereen op te pakkenDeWereldMorgen.beBart De Wever had het recht niet om iedereen op te pakken. “Politie grijpt in bij verboden betoging.” Die zin duikt op in verschillende artikels over de sit-in tegen racisme op de Grote Markt in Antwerpen. Dat klopt niet. Het is niet omdat een actie ...en meer »
Zware week voor Bart De Wever - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenZware week voor Bart De WeverGazet van AntwerpenBart De Wever heeft niet de makkelijkste week uit zijn loopbaan achter de rug. Sinds maandag vliegen de beschuldigingen van racisme hem om de oren, naar aanleiding van zijn opmerking in Terzake dat Marokkaanse Berbers een probleem vormen in onze ...Jan Peumans: 'Ik weet niet waarom Bart De Wever dat over die Berbers heeft ...Het NieuwsbladDe woorden van De Wever - Marc Van de LooverboschVRT Nieuwsalle 4 nieuwsartikelen »
Over het vele hooi op de vork van Bart De Wever, de fallout van Angelina Jolie ... - De Standaard
De StandaardOver het vele hooi op de vork van Bart De Wever, de fallout van Angelina Jolie ...De StandaardRecht voor de raap, tegen de consensus van het (linkse) establishment in, helemaal het politieke handelsmerk van Bart De Wever. Maar waarom kon de N-VA-voorzitter dan door zovelen (moedwillig) verkeerd begrepen worden en heerste zoveel verwarring ... 
lengtebart de wever, van bart de wever, de wever mortsel, bart de wever lengte, votre opinion sur bart de wever, lengte bart de wever, antwerpen \'94 de wever, lengte bart dewever, familie de wever mortsel and more...
load menu