Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

Antwerps IS-strijder: "Bart De Wever is terecht bang voor aanslagen" - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsAntwerps IS-strijder: "Bart De Wever is terecht bang voor aanslagen"Het Laatste NieuwsIn een interview met het weekblad Knack getuigt een jonge Antwerpenaar die naar Syrië trok om er aan de zijde van IS te gaan strijden. "Bart De Wever is terecht bang voor terreuraanslagen in Antwerpen", zegt hij. "De kans is groot. Omdat actie reactie ...en meer »
Hoe Bart De Wever het CD&V-duo Peeters en Beke schaakmat heeft gezet - De Morgen
De MorgenHoe Bart De Wever het CD&V-duo Peeters en Beke schaakmat heeft gezetDe MorgenVolgens CD&V offerde Kris Peeters zijn premierschap zelf op om Marianne Thyssen haar post als eurocommissaris te gunnen. Maar volgens Humo is niets minder waar. Op basis van anonieme bronnen binnen de onderhandelingen maakte het weekblad ...De nacht dat Kris Peeters zijn eigen arm afzaagdeHumo The Wild SiteHet indrukwekkend lesje 'fundamentele vrolijkheid' van Kris PeetersKnack.beSpanning in de Zweedse coalitie: het spook van de tripartite duikt weer opnewsmonkeyDe Standaardalle 24 nieuwsartikelen »
Vrolijke vrienden: Bart De Wever en prins Laurent - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsVrolijke vrienden: Bart De Wever en prins LaurentHet Laatste NieuwsPrins Laurent vertegenwoordigde vandaag zijn broer koning Filip in Antwerpen bij de 70e verjaardag van de bevrijding van de stad in de Tweede Wereldoorlog. Hij werd er ontvangen door burgemeester Bart De Wever, en de twee lijken bijzonder goed met ...De Wever en Laurent broederlijk samenKnack.bealle 12 nieuwsartikelen »
Bart De Wever wordt al zeker geen premier - Het Laatste Nieuws
Knack.beBart De Wever wordt al zeker geen premierHet Laatste Nieuwsvideo Voor de federale coalitievorming is het een windstil weekend. De betrokken partijvoorzitters hebben wel discreet onderling contact. Wie de nieuwe premier wordt is nog altijd onduidelijk. Eén ding staat vast: Bart De Wever wordt het al zeker niet.Bart De Wever: 'Nooit ambitie gehad voor premierschap'Gazet van AntwerpenBart De Wever wijst premierschap af: 'Heb nooit die ambitie gesteld'Knack.beDe Wever slaat premierschap opnieuw afHet Belang van LimburgDe Tijdalle 24 nieuwsartikelen » 
de wever provincie, dewever election, antwerpen \'94 de wever, woonplaats van bart de wever, de wever mortsel, lengte bart de wever, lengtebart de wever, van bart de wever, biografie van bart de wever and more...
load menu