Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

Bart De Wever past voor nieuwe verlenging - De Morgen
De MorgenBart De Wever past voor nieuwe verlengingDe MorgenHet geduld van Bart De Wever met cdH-voorzitter Benoît Lutgen raakt op. Tegen woensdag wil de N-VA-voorman weten of hij tot formateur gepromoveerd kan worden. Nog een verlenging van zijn informateurschap lijkt geen optie. Het wordt money time voor ...'CD&V, PS en MR speculeren over opvolger Bart De Wever'Knack.beBart De Wever is getreuzel van Benoît Lutgen (cdH) beuHet Laatste NieuwsNota van Bart De Wever is helemaal niet zo onschuldigDeWereldMorgen.beDe Standaard -Het Belang van Limburgalle 240 nieuwsartikelen »
Bart De Wever op de koffie bij Michel - Het Nieuwsblad
Bart De Wever op de koffie bij MichelHet NieuwsbladDe onderhandelingen voor een federale regering blijven stroef verlopen. Informateur Charles Michel kreeg van de koning tien extra dagen om uit te vissen welke coalities mogelijk zijn, bijvoorbeeld een centrumrechtse regering. Zijn voorganger Bart De ...Bart De Wever zit in een zetelGazet van AntwerpenNet als je dacht dat Bart De Wever niet korter kan reageren, geeft hij dit ...newsmonkeyalle 14 nieuwsartikelen »
10 ministers zijn wel genoeg, vindt Bart De Wever - De Morgen
De Morgen10 ministers zijn wel genoeg, vindt Bart De WeverDe MorgenTien ministers en extra staatssecretarissen voor de Vlamingen. Dat krimpscenario voor de federale regering zit in de hoofden van de Vlaams-nationalisten vastgeklonken aan de kamikazecoalitie. Bart De Wever en co. zien er alleen maar voordelen aan.Stapt Michel toch in kamikaze-coalitie?Knack.beN-VA en CD&V houden elkaar in wurggreep over Vlaamse regering: samen snel ...newsmonkeyRutten beslist over slaagkansen MichelGazet van AntwerpenHet Laatste Nieuwsalle 27 nieuwsartikelen »
Michel praat morgen met Bart De Wever - Het Laatste Nieuws
De StandaardMichel praat morgen met Bart De WeverHet Laatste NieuwsInformateur en MR-voorzitter Charles Michel start morgen zijn politieke consultaties om 9 uur met Bart De Wever, zijn voorganger als informateur. Een uur later wordt de PS verwacht, zo blijkt uit een mededeling van de informateur. Elio Di Rupo maakte ...Bart De Wever vreest dat Charles Michel de N-VA buitenspel zal zetten in ...newsmonkeyDe Wever vreest dat MR voor regering zonder N-VA gaatDe StandaardDe Wever op de koffie bij MichelKnack.bealle 105 nieuwsartikelen » 
lengte bart dewever, dewever election, lengtebart de wever, votre opinion sur bart de wever, Lengte Bart De Wever, bart de wever foto\'s and more...
load menu