Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

Bart De Wever: 'IS-dreiging ook bij ons reëel' - De Standaard
De StandaardBart De Wever: 'IS-dreiging ook bij ons reëel'De StandaardDe jihadisten van de Islamitische Staat (IS) vormen een onmiddellijke bedreiging voor het Verenigd Koninkrijk. Zo vreest de Britse premier David Cameron. In België vraagt Antwerps burgemeester Bart De Wever Binnenlandse Zaken sneller werk te maken ...en meer »
"Bart De Wever, distantieer u!" - Celia Ledoux - VRT Nieuws
VRT Nieuws"Bart De Wever, distantieer u!" - Celia LedouxVRT NieuwsBart De Wever waarschuwde dat de moslimgemeenschap zich moest distantiëren van IS. Nu had ik zowat elke moslim in mijn buurt, geseculariseerd of niet, walgend over IS horen spreken (Bart kent misschien te weinig moslims?). Maar: niet mijn buren.
Bart De Wever ontmoet Herbert Flack - Belg.Be (satire)
Belg.Be (satire)Bart De Wever ontmoet Herbert FlackBelg.Be (satire)Burgemeester Bart De Wever biedt het team alvast zijn medewerking aan tijdens de Cultuurmarkt van Antwerpen op 31 augustus. Kwestie dat Inspecteur Van In (Herbert Flack) op Antwerpse versterking kan rekenen tijdens zijn moordonderzoek. De pers is ...
'Kwelduivel' van Bart De Wever wordt lid van CD&V - De Standaard
De Standaard'Kwelduivel' van Bart De Wever wordt lid van CD&VDe StandaardBart De Wever (N-VA) en Paul Magnette (PS) wisten tijdens het nationale verkiezingsdebat in mei niet goed waar ze het hadden met de scherpe vragen van Ramalho. Hij vroeg hen onder luid applaus of de onderhandelingen voor een regering opnieuw ...17-jarige kwelduivel van De Wever kiest voor CD&VHet Nieuwsbladalle 2 nieuwsartikelen » 
lengte bart dewever, dewever election, lengtebart de wever, votre opinion sur bart de wever, Lengte Bart De Wever, bart de wever foto\'s and more...
load menu