Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

'Beschuldigingen Bart De Wever slaan nergens op' (Groen) - Knack.be
Knack.be'Beschuldigingen Bart De Wever slaan nergens op' (Groen)Knack.beBart De Wever pikt het niet dat Meyrem Almaci, voorzitster van Groen, de N-VA ervan beschuldigt aan politieke benoemingen te doen. Het is daarentegen Groen zelf "dat over de schreef gaat", reageert De Wever. Almaci noemt de beschuldigingen van De ...Bart De Wever (N-VA) kaatst de bal keihard terug: "Ik heb van Groen geen ...newsmonkey“Beschuldigingen Bart De Wever slaan nergens op”MetroBart De Wever verwijt Groen hypocrisie over politieke benoemingenGazet van AntwerpenHet Laatste Nieuwsalle 23 nieuwsartikelen »
Bart De Wever: 'Taxshift afronden kan einde maken aan gekibbel' - Knack.be
Knack.beBart De Wever: 'Taxshift afronden kan einde maken aan gekibbel'Knack.beBart De Wever (N-VA) heeft, een jaar na de verkiezingen, geen spijt van de regeringsdeelname van zijn partij. Hij geeft wel toe dat er te veel geruzied wordt, maar denkt dat het afronden van de taxshift daar een einde kan aan maken. De burgemeester van ...en meer »
Nieuwe doodsbedreigingen voor Bart De Wever - De Morgen
De MorgenNieuwe doodsbedreigingen voor Bart De WeverDe MorgenTegen N-VA-voorzitter Bart De Wever zijn opnieuw doodsbedreigingen binnengelopen. In een in het Frans opgestelde brief die aan de Handschoenmarkt was opgehangen, werd de burgemeester van Antwerpen bedreigd met executie indien hij zich niet tot ...De Wever: 'Niet kamperen op taboes'De StandaardDe Wever verdedigt “topmadam” Elke Sleurs Opnieuw doodsbedreigingen ...MetroDe Wever blijft onder 'close protection' na nieuwe doodsbedreigingennewsmonkeyalle 14 nieuwsartikelen »
Raak wel aan bedrijfswagens, Bart De Wever. Maak de weg vrij voor een fietsshift - De Morgen
De MorgenRaak wel aan bedrijfswagens, Bart De Wever. Maak de weg vrij voor een fietsshiftDe MorgenBart De Wever zegt in Het Laatste Nieuws geen taboes te hebben, behalve één: de fiscale aftrek van de bedrijfswagens. "Puur rationeel moet je daar inderdaad iets aan doen, maar ik kies voor stabiliteit. De regering-Di Rupo heeft de spelregels en cours ... 
lengte bart de wever, votre opinion sur bart de wever, bart de wever lengte, lengte bart dewever, lengte van bart de wever, van bart de wever, bibliografia de bart de wever and more...
load menu