Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

Bart De Wever (N-VA) haalt uit naar Merkel: "Pas als Duitsland kantelt, kunnen ... - newsmonkey
newsmonkeyBart De Wever (N-VA) haalt uit naar Merkel: "Pas als Duitsland kantelt, kunnen ...newsmonkeyVoor N-VA-voorzitter Bart De Wever is de maat vol: de grenzen van Europa moeten zo snel mogelijk toe als het van hem afhangt. "Mevrouw Merkel moet op haar stappen terugkeren", zegt hij bedreigend. "Merkel heeft ons in een eenzijdig avontuur gestort ...'Brief De Wever haalt geen bal uit'De StandaardDe Wever slaakt noodkreet over vluchtelingencrisis in open briefHet NieuwsbladBart de Wever in brief aan alle centrumrechtse partijen in Europa: doe iets ...De Dagelijkse Standaard (Blog)Knack.be -De Morgenalle 28 nieuwsartikelen »
Bart De Wever over klimaatakkoord: 'We gaan heronderhandelen, incident ... - De Standaard
De StandaardBart De Wever over klimaatakkoord: 'We gaan heronderhandelen, incident ...De StandaardN-VA-voorzitter Bart De Wever zegt dat voor zijn partij vanaf dag één duidelijk was dat de cijfers in het Klimaatakkoord van vorig weekend niet klopten. Intussen hebben anderen dat ook ingezien, stelde De Wever in het Eén-programma 'De Zevende Dag'.Bart De Wever tegen Tom Van Grieken: 'Ik zal nooit meestemmen met Vlaams ...Knack.beDe Wever snoeihard voor Van Grieken: "U pleit voor een Derde Wereldoorlog"Het Laatste NieuwsDe Wever aan Van Grieken: "U pleit eigenlijk voor een Derde Wereldoorlog"VRT NieuwsMetro Belgiëalle 13 nieuwsartikelen »
Vlaming buist prins Laurent, "een tragisch figuur" volgens Bart De Wever - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsVlaming buist prins Laurent, "een tragisch figuur" volgens Bart De WeverHet Laatste NieuwsNaar aanleiding van de enquête herhaalt N-VA-voorzitter Bart De Wever in VTM NIEUWS het pleidooi om de dotaties van niet-troonopvolgers af te nemen. "Ik heb medelijden met Laurent. Hij wordt beoordeeld door het volk, terwijl hij geen functie heeft."De Wever: "Laurent is een tragisch figuur"Knack.bealle 7 nieuwsartikelen »
Jong Vld herschrijft open brief van Bart De Wever: "Voor een humane en ... - newsmonkey
Jong Vld herschrijft open brief van Bart De Wever: "Voor een humane en ...newsmonkeyDe open brief van N-VA-voorzitter Bart De Wever aan alle conservatieve, liberale en christendemocratische partijen in de Europese Unie heeft heel wat in gang gezet. De maat is vol voor De Wever: de grenzen moeten dicht. Maar niet iedereen is het met ...en meer » 
lengte bart de wever, votre opinion sur bart de wever, lengte bart dewever, lengte van bart de wever, de wever provincie, dewever election, van bart de wever, bio bart de wever, bart de wever foto\'s and more...
load menu