Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

Kobe Ilsen onderzoekt eetgedrag van Bart De Wever - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsKobe Ilsen onderzoekt eetgedrag van Bart De WeverHet Laatste NieuwsZo dook Kobe maandagavond op op de gemeenteraad van Antwerpen, in de schaduw van Bart De Wever. "Klopt. Ik ben mee gaan ontbijten en heb hem niet meer gelost. Naast De Wever volgen we onder anderen ook Pieter Timmers en Erik Van Looy.Kobe Ilsen gaat eetgedrag Antwerpse BV's onderzoekenGazet van Antwerpenalle 4 nieuwsartikelen »
Bart De Wever: "Volharding, daar komt het op aan" - VRT Nieuws
VRT NieuwsBart De Wever: "Volharding, daar komt het op aan"VRT Nieuwsza 09/01/2016 - 21:20 Rik Arnoudt N-VA-voorzitter Bart De Wever wil het tekort op de Vlaamse en de federale begroting weggewerkt zien tegen 2019. Dat is voor hem de enige manier om onze welvaart veilig te stellen. In zijn nieuwjaarstoespraak ...Toespraak Bart De Wever tijdens NieuwjaarsfuifBelg.Be (satire)alle 3 nieuwsartikelen »
Generatie2018: Tieners gaan in debat met Bart De Wever - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenGeneratie2018: Tieners gaan in debat met Bart De WeverGazet van AntwerpenDeurne - De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) was afgelopen week op bezoek in het stedelijk lyceum Lakbors in Deurne. Een groep leerlingen kreeg 'les' van de burgemeester over de verwachte bevolkingsgroei in de stad, de toenemende ...
“In Antwerpen proberen we te leven met Bart De Wever” - Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen“In Antwerpen proberen we te leven met Bart De Wever”Gazet van Antwerpen“Er bestaat een veel te grote fixatie op die man. En iedereen doet eraan mee, ook mijn voorzitter.” Met een pirouette verruilde Marc Van Peel (CD&V) drie jaar geleden een liaison met Patrick Janssens voor één met Bart De Wever. “Als het mathematisch ...Marc Van Peel: 'Dubbele rol van Bart De Wever biedt voordelen'Knack.bealle 5 nieuwsartikelen » 
antwerpen \'94 de wever, de wever mortsel, lengtebart de wever, bart de wever lengte, bart de wever biografie woonplaats and more...
load menu