Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Bart De Wever

> Belgium > Politicians > Nieuw-Vlaamse Alliantie > Bart De Wever
Bart De Wever is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
N-VA
 
photo Bart De Wever

Bart De Wever - for

Een Belgisch Vlaams-nationalistisch politicus. | A Belgian politician.
 NO! Bart De Wever

Bart De Wever - against

Klik, als u niet ondersteunen Bart De Wever. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Bart De Wever. Say why.

Online election results for "Bart De Wever" in graph.

graph
Graph online : Bart De Wever
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Bart De Wever >

News

'Bart De Wever probeerde mijn goede naam in twijfel te trekken' - De Standaard
De Standaard'Bart De Wever probeerde mijn goede naam in twijfel te trekken'De Standaard... het programma heb ik gezegd dat er volgens mij inderdaad wat aan de hand was met Van Den Driessche. En… dat is mij toen ontzettend kwalijk genomen.' Ook door N-VA-voorzitter Bart De Wever. 'Hij probeerde mijn goede naam als journalist in twijfel ...en meer »
Lachen met koning Filip en Bart De Wever - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsLachen met koning Filip en Bart De WeverHet Laatste Nieuws"De vorm van een lege Loire wijnfles deed me denken aan het afscheid van koningin Beatrix die ik in haar lang gewaad tekende op die fles." Gerard Alsteens, alias cartoonist GAL, opent vandaag zijn nieuwste tentoonstelling 'Gal op flessen'. Voor die ...
Bart De Wever: "Dit is de regering die ik wou" - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsBart De Wever: "Dit is de regering die ik wou"Het Laatste NieuwsUPDATE "Ik ben een heel tevreden man." Zo reageerde Bart De Wever vanavond in 'Het Journaal' op Eén op de vorming van de federale regering. "Deze coalitie wilde ik. Ik heb ze in Antwerpen in mijn stadhuis, ik heb ze in de Vlaamse regering geïnstalleerd ...Bart De Wever: 'Ik verwacht veel van deze regering'Het NieuwsbladDe Wever: 'Zou socialisten liefst nooit meer terugzien'De StandaardDe Wever: "Ik ga niet moeilijk doen"De Morgennewsmonkeyalle 24 nieuwsartikelen »
Bart De Wever heerser van de Zeven Koninkrijken - De Standaard
De StandaardBart De Wever heerser van de Zeven KoninkrijkenDe StandaardTot groot jolijt van mijn kinderen', liet De Wever optekenen. Volgens hem is 'de Koekenstad de boekenstad'. 'Antwerpen zonder Boekenbeurs is als een café zonder bier.' De Boekenbeurs is vanaf vandaag open voor het grote publiek. Nog tot en met dinsdag ...en meer » 
van bart de wever, de wever provincie, lengte bart dewever, lengtebart de wever, de wever mortsel, antwerpen \'94 de wever, familie de wever mortsel and more...
load menu