Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Arben Imami

> Albania > politikë > Partia Demokratike e Shqipërisë > Arben Imami
Arben Imami është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
PD
 
photo Arben Imami

Arben Imami - votojnë për

Politikan shqiptar, deputet i PD në Kuvendin e Shqipërisë. | An Albanian politician and statesman.
 NO! Arben Imami

Arben Imami - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Arben Imami. Thuaj pse. | Click, if you do not support Arben Imami. Say why.

Online election results for "Arben Imami" in graph.

graph
SQI: Arben Imami (lindur më 21 janar 1958) është politikan shqiptar, deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë. Kariera Politike Arben Imami ishte pedagog në Institutin e Lartë të Arteve kur iu bashkua Levizjes Studentore të vitit 1990 kunder diktaturës komuniste. Arben Imami ishte një nga themeluesit e Partisë Demokratike në vitin 1991. Ai ishte nënkryetari i PD-së, si dhe kryetar i Komisionit Elektoral. Në zgjedhjet e vitit 1991 Imami mori mandatin e deputetit, si dhe postin e kryetarit të grupit parlamentar të PD-së. Një vit më vonë ai ishte edhe kryetar i komisionit parlamentar të Rregullores, Mandateve dhe Imunitetit. Në vitin 1992 Imami ...
votojnë për33votojnë kundër   Sipas mendimit tim Arben Imami është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë nuk pajtohem. Arben Imami është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për Arben Imami

Arben Imami thyen urdhërin e Berishës, nuk hap adresë në…Fac


Ministri i Mbrojtjes, Arben Imami, ka thyer urdhërin e Berishës për ministrant e tij, të cilëve u kërkoi që të hapnin adresë në Facebook. Imami, ndryshe nga ministrat e tjerë, ka vendosur që të mos hapë adresë në Facebook. Të paktën për momentin. Aktualisht në Facebook ndodhet një person me emrin e Arben Imamit, por e cila është e rremë. Ndërkohë, gjithë ministrat e tjerë kanë hapur adresë në Facebook, të cilët kanë arritur ...


Arben Imami viziton trupat shqiptare në Herat


Ministri i Mbrojtjes, Arben Imami, i shoqëruar dhe disa drejtues të lartë ushtarakë, ka vizituar trupat shqiptare me mision në Herat të Afganistanit. Imami u shprehu ushtarëve shqiptarë falënderimet për punën e tyre, si dhe përshëndetjet e familjeve, Kryeministrit Berisha, dhe të forcave të armatosura, si dhe mbështetjen e qeverisë shqiptare për cdo kërkesë që ata kanë. Ushtarakët e lartë me mision në këtë vend e informuan Imamin me situatën në ...


Imami: Ristrukturimi i KFOR-it, do të këshillohen vendorët


“Çdo vendim për strukturimin e misionit të NATO-s në Kosovë do të merret pasi të jetë shqyrtuar gjendja dhe të jenë pyetur aktorët. Te këta të fundit, para së gjithash kam parasysh aktorët lokalë”, tha Arben Imami, ministër i Mbrojtjes i Shqipërisë. RADIO EVROPA E LIRË Zoti ministër, gjatë ditëve të fundit, keni marrë pjesë në takimin e ministrave të mbrojtjes së NATO-s në Stamboll, ku u diskutua dhe për ristrukturimin e ...


[TOP 4]

> Arben Imami > News
 
jeta e arben imamit, vendlindja e arben imamit, арбен имами, arben imami biografi, kristaq skrami and more...
load menu