Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Ali Ahmeti

> Macedonia > политичар > Ali Ahmeti
Ali Ahmeti сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
ДУИ/BDI
 
photo Али Ахмети

Али Ахмети - гласаат за

Лидер на Демократската унија за интеграција (ДУИ). | The political leader of the Democratic Union for Integration (DUI).
 NO! Али Ахмети

Али Ахмети - гласаат против

Click, if you do not support Ali Ahmeti. Say why. / Али Ахмети

Online election results for "Али Ахмети" in graph.

graph
> Ali Ahmeti >

Pictures

[+] ADD


 
ali ahmeti 2002 mak, ali ameti, али ахмети, Ali Ameti contact, ali ahmeti biografi, ali ahmeti img. and more...
load menu