Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander Pechtold

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Alexander Pechtold
Alexander Pechtold is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - for

Een Nederlandse politicus voor Democraten 66. Momenteel is hij fractievoorzitter in de Tweede Kamer. | A Dutch politician of the Democrats 66 (D66) party.
 NO! Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander Pechtold. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Alexander Pechtold" in graph.

graph
Graph online : Alexander Pechtold
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander Pechtold >

News

D66-leider Alexander Pechtold te gast in Park Politiek - AT5
AT5D66-leider Alexander Pechtold te gast in Park PolitiekAT5D66-leider Alexander Pechtold is vanavond te gast in Park Politiek, het politieke discussieprogramma van AT5 en Het Parool. In maart vorig jaar veranderde het politieke landschap in Amsterdam drastisch: niet langer was de PvdA de grootste in de stad ...and more »
Pechtold: PvdA wilde in Amsterdam niet meebesturen - Parool.nl
Parool.nlPechtold: PvdA wilde in Amsterdam niet meebesturenParool.nlDe PvdA heeft zichzelf aan de kant gezet tijdens de formatie voor het stadsbestuur in Amsterdam. Dat zei landelijk D66-leider Alexander Pechtold in Park Politiek, het politieke programma van AT5 en Het Parool. Toen bleek dat het in de formatie fout ...
Alexander Pechtold bezoekt de Donderberg voor boekpresentatie Petra Stienen - Dichtbij.nl
Alexander Pechtold bezoekt de Donderberg voor boekpresentatie Petra StienenDichtbij.nlROERMOND - Komende vrijdag komt Alexander Pechtold naar Roermond. De D66-voorman komt niet zomaar. Hij is te gast in DB4ALL op de Donderberg, waar hij een boek in ontvangst neemt. Het gaat om het alweer derde boek van Petra Stienen, dat dit ...and more »
Alexander Pechtold: Overijssel moet spaargeld investeren in regionale economie - RTV Oost
Omroep WestAlexander Pechtold: Overijssel moet spaargeld investeren in regionale economieRTV OostDaarvoor pleit D66-leider Alexander Pechtold samen met de twaalf provinciale lijsttrekkers van D66. Het geld moet naar infrastructuur, innovatie en het energiezuinig maken van huizen en gebouwen. De investeringen jagen de werkgelegenheid aan, ...Pechtold: provincies moeten hun miljarden investerenOmroepgelderlandD66-leider Pechtold: 'Provincie moet spaarcenten uitgeven'Omroep WestFriesland lacht om oproep van PechtoldLeeuwarder CourantPZC -De Stentorall 44 news articles » 
load menu