Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander Pechtold

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Alexander Pechtold
Alexander Pechtold is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - for

Een Nederlandse politicus voor Democraten 66. Momenteel is hij fractievoorzitter in de Tweede Kamer. | A Dutch politician of the Democrats 66 (D66) party.
 NO! Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander Pechtold. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Alexander Pechtold" in graph.

graph
Graph online : Alexander Pechtold
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander Pechtold >

News

Pechtold blij met akkoord - Telegraaf.nl
PowNedPechtold blij met akkoordTelegraaf.nlIn een reactie zegt D66-leider Alexander Pechtold: „Goed dat er een akkoord ligt. Het doormodderen van de regeringsleiders heeft het vertrouwen van mensen in Europa geen goed gedaan. Een definitieve oplossing laat overigens nog altijd op zich wachten.Kamer twijfelt over Grieks akkoordPowNedall 7 news articles »
Pechtold: 'Zijlstra = jokkebrok' - PowNed
PowNedPechtold: 'Zijlstra = jokkebrok'PowNedHij zei ook dat tijdens het overleg op het ministerie van Financiën overduidelijk was dat partijen het nooit eens zouden worden over belastinghervormingen. Volgens Pechtold zag hij allemaal opgeluchte gezichten om zich heen toen hij die conclusie trok ...
Dit is de droomcoalitie van Alexander Pechtold - Elsevier
ElsevierDit is de droomcoalitie van Alexander PechtoldElsevierPechtold, die vorige week de onderhandelingen met de regeringspartijen en andere gedoogpartijen over belastingverlagingen opblies, is boos op het CDA: 'Ze durven gerust te roepen dat ze tégen de BTW-verhoging zijn, terwijl ze drie jaar geleden voor ...and more »
Pechtold: 'we kunnen de uitdagingen van de 21e eeuw steeds moeilijker alleen aan' - Radio 1
Pechtold: 'we kunnen de uitdagingen van de 21e eeuw steeds moeilijker alleen aan'Radio 1In De Nieuws BV blikt Willemijn Veenhoven op het debat vooruit met D66-leider Alexander Pechtold. Hij pleit voor een verlichting van de Griekse staatssculd. En hij stelt dat het tijd wordt dat er structureler wordt nagedacht over de Europese Unie. Meer ...and more » 
load menu