Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander Pechtold

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Alexander Pechtold
Alexander Pechtold is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - for

Een Nederlandse politicus voor Democraten 66. Momenteel is hij fractievoorzitter in de Tweede Kamer. | A Dutch politician of the Democrats 66 (D66) party.
 NO! Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander Pechtold. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Alexander Pechtold" in graph.

graph
Graph online : Alexander Pechtold
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander Pechtold >

News

Pechtold laat belastingoverleg kabinet en oppositie klappen - Elsevier
ElsevierPechtold laat belastingoverleg kabinet en oppositie klappenElsevierD66-leider Alexander Pechtold zag te weinig ambitie om verder te praten. Andere oppositieleiders zagen nog wel mogelijkheden maar moesten zich neerleggen bij het feit dat er zonder D66 zeker geen meerderheid te vinden is voor de plannen in de Eerste ...and more »
Pechtold laat medewerking belastingherziening boven markt hangen - NU.nl
NU.nlPechtold laat medewerking belastingherziening boven markt hangenNU.nlHet stoort Pechtold dat er vorig jaar nog werd aangekondigd dat de belastingherziening 100.000 banen moet opleveren. In de plannen die nu op tafel liggen wordt waarschijnlijk niet eens de helft gehaald. De D66-leider wil met zijn fractie in beraad of ...Rutte wacht op bijdraaien Pechtold over belastingstelselz24Pechtold mist ambitie bij kabinetNieuws.nlPechtold: Reeks pijnlijke fouten rond Bart van U.Reformatorisch DagbladNederlands Dagblad -Financieele Dagblad (Registratie)all 29 news articles »
Dit is de droomcoalitie van Alexander Pechtold - Elsevier
ElsevierDit is de droomcoalitie van Alexander PechtoldElsevierPechtold wil graag premier worden, maar dan moet D66 wel als grootste eindigen bij de verkiezingen. In een combi met VVD en SP, krijgt D66 de spilfunctie. Vroeger kwam het nog wel eens voor dat zo'n middenpartij – ofschoon niet de grootste – toch de ...and more »
Het strijdplan van Alexander Pechtold - Radio 1
Het strijdplan van Alexander PechtoldRadio 1Politiek commentator Peter Kee maakt iedere vrijdag een reconstructie over een opvallende politieke gebeurtenis van de afgelopen week! Dit keer gaat-ie over Alexander Pechtold. In de strijd om het belastingstelsel is Pechtold een belangrijke maarschalk ... 
load menu