Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander Pechtold

> Netherlands > Politicians > Politieke Partij Democraten 66 > Alexander Pechtold
Alexander Pechtold is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
D66
 
photo Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - for

Een Nederlandse politicus voor Democraten 66. Momenteel is hij fractievoorzitter in de Tweede Kamer. | A Dutch politician of the Democrats 66 (D66) party.
 NO! Alexander Pechtold

Alexander Pechtold - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander Pechtold. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Alexander Pechtold" in graph.

graph
Graph online : Alexander Pechtold
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander Pechtold >

News

Wilders: Wegkijker Pechtold is Chamberlain van nu - SpitsNieuws
SpitsNieuwsWilders: Wegkijker Pechtold is Chamberlain van nuSpitsNieuwsAlexander Pechtold is volgens Geert Wilders "de Chamberlain van de Lage Landen". Dat zei de PVV-leider vanavond in het televisieprogramma EenVandaag, waarin de twee in debat gingen met het oog op de Provinciale Statenverkiezingen van komende ...Freefight tussen kemphanen Wilders en PechtoldAD.nlPechtold: 'Wilders zaait angst'PowNedPechtold: Wilders praat ons angst aanTelegraaf.nlRTL Nieuws -Tarumba!all 37 news articles »
Alexander Pechtold in L1 AvondGasten - L1 Radio en TV
Alexander Pechtold in L1 AvondGastenL1 Radio en TVVandaag is Alexander Pechtold (D66) in Maastricht en in L1 AvondGasten. Wat heeft hij met Limburg en hoe denkt hij over heikele Limburgse thema's? Verder in L1 AvondGasten: gedeputeerde Ger Koopmans geeft uitleg over de plannen voor de sportzone ...and more »
VIDEO: Alexander Pechtold danst de Macarena - Metronieuws.nl
Metronieuws.nlVIDEO: Alexander Pechtold danst de MacarenaMetronieuws.nlEen "machine" bepaalde dan vervolgens hoe Pechtold het antwoord moest geven. Lubach vroeg aan de politicus wat hij vond van het huidige kabinet. Pechtold moest antwoord geven terwijl hij de Macarena danste. Volgens veel kijkers ging de politicus wel ...Pechtold danst van gelukFinancieele Dagblad (Registratie)Nederlandse politicus geeft kritiek op het kabinet in "Macarenastijl"VRT Nieuwsall 4 news articles »
Video: Dokter Corrie praat met Alexander Pechtold over eerste zoen - RTL Nieuws
RTL NieuwsVideo: Dokter Corrie praat met Alexander Pechtold over eerste zoenRTL NieuwsMartine Sandifort is vanaf dit weekend weer op de buis als Dokter Corrie. Martine vertelt vrijdagavond bij RTL Late Night dat er verschillende BN'ers voorbijkomen in de show. Zondag is dat D66-leider Alexander Pechtold. Met de dokter praat de politicus ...Dokter Corrie praat met Alexander PechtoldPZC'Informatie over seks met humor brengen, werkt goed'Trouwall 15 news articles » 
load menu