Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Kwart minder klanten voor Brussels stadscentrum door Uplace, Neo en Docks
Als de winkelcentra Uplace, Neo en Docks volgens de huidige plannen gerealiseerd worden, zal het aantal klanten bij de handelszaken in de Brusselse binnenstad met 23 procent dalen. Dat zegt een studie van GEO Consulting die de Brusselse schepen voor Handel Marion Lemesre (MR) bestelde.
Atypische contracten bezorgen piloten kopzorgen: "Mensen zijn bang om zich ziek te melden"
De Europese pilotenorganisatie European Cockpit Association (ECA) trekt aan de alarmbel omdat een groeiende groep piloten geen vast contract meer heeft bij een luchtvaartmaatschappij, maar werkt via andere "precaire" constructies zoals (schijn)zelfstandigheid of tijdelijke opdrachten. Dat heeft onder meer gevolgen voor de veiligheid, waarschuwen piloten.
Twee zwaargewonden bij frontale botsing in Herentals
In Herentals in de Antwerpse Kempen zijn twee zwaar- en vier lichtgewonden gevallen bij een frontale aanrijding tussen twee wagens op de Lichtaartseweg. Dat zegt de lokale politie van de zone Neteland. Geen van de slachtoffers verkeert in levensgevaar. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht, voorlopig is niet duidelijk hoe de botsing is kunnen gebeuren.
Hilde Claes buiten vervolging voor schriftvervalsing
De raadkamer in Hasselt heeft uitspraak gedaan in de zaak die klokkenluidster Vera Vrancken had aangespannen wegens schriftvervalsing tegen de Hasseltse burgemeester Hilde Claes, de voormalige korpschef van de politiezone Hazodi Michel Beckers en secretaris Liesbeth Klaykens. De drie zijn buiten vervolging gesteld voor de feiten van valsheid in geschrifte, en dit bij gebrek aan bedrieglijk opzet. De beklaagden reageren opgelucht. 
de croo el, croobiografia and more...
load menu