Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

De makkelijkste worstenbroodjes ooit!
Er bestaan vele manieren om worstenbroodjes te maken, maar met chipolata gaat het supersnel. Gewoon oprollen in bladerdeeg, in mini-porties verdelen en klaar!
Ook Nederland kreunt onder wateroverlast
Zware regen- en onweersbuien hebben maandag ook voor veel overlast gezorgd in grote delen van Nederland. Vooral het oostelijke deel van het land ondervond veel hinder van de regenval. Het KNMI had voor dit stuk van Nederland aan het einde van de middag code oranje afgegeven, maar die werd rond 21.45 uur weer opgeheven.
Een glaasje blauwe wijn drinken? Het kan voortaan
Een glaasje blauwe wijn drinken? Het kan voortaan. Restaurateur Dante Deleu (50) uit Waregem lanceert als exclusieve verdeler in ons land een blauwe Chardonnay. "Bedenkingen zijn niet nodig, want het aroma en de smaak zitten goed", zegt hij. De horeca toont interesse. En Gwendolyn Rutten is fan.
Borstvoeding achter stuur breekt Spaanse zuur op
In de Spaanse stad Sevilla is een 25-jarige vrouw opgepakt omdat ze haar dochtertje de borst gaf terwijl ze aan het rijden was. Volgens de politie bracht ze daardoor de verkeersveiligheid in gevaar, zo meldt de regionale tv-zender Canal Sur. 
de croo el, alexander de croo biographie and more...
load menu