Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Gorilla Bokito voor de zesde keer vader
De wereldberoemde gorilla Bokito uit dierentuin Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is voor de zesde keer vader geworden. Zowel moeder Aya als het jong maakt het volgens de dierentuin goed.
Tussenstop uit de hel: 300 passagiers urenlang vast door puin op landingsbaan
Ruim 300 passagiers van een vlucht van United Airlines zaten vandaag urenlang vast in het vliegtuig in de Australische hoofdstad Canberra. Het toestel was onderweg van San Fransisco naar Sydney nadat op de landingsbaan puin bleek te liggen.
Stormachtig met windstoten tot 90 kilometer per uur
Er is vanmiddag veel bewolking en er zijn perioden met regen. In de loop van de de namiddag wordt het droog aan de kust en later ook over het westen van het land. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, aan de kust hard tot stormachtig met windstoten tot 90 km/u. Op zee staat nog tijdelijk een zuidwesterstorm. In de namiddag ruimt de wind naar het westen en neemt meteen ook in sterkte af. De maxima bedragen 6 tot 10 graden.
Limburgse stakers houden 'flashmob' maandag
Het ziet ernaar uit dat de vakbonden in Limburg maandag tijdens de nationale actiedag vooral aan de industriezones stakersposten zullen optrekken. In tegenstelling tot vorige keer, zullen nu ook veel scholen en gemeentelijke diensten gesloten zijn. De bonden plannen ook een aantal ludieke acties, zoals een 'flashmob'. 
de croo el, croobiografia and more...
load menu