Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Britse bank gaat rekeningen Russia Today bevriezen
De Britse bank NatWest gaat de rekeningen van tv-zender Russia Today UK bevriezen. Russia Today zegt dat NatWest geen reden gaf. De tv-zender kwam al eerder in opspraak nadat het beweerde dat BBC een gasaanval in Syrië in scène gezet had. 
Een stoel moet niet goed zitten
West-Vlaanderen is top als het op design aankomt. Met Kortrijk en haar Biënnale Interieur op kop. Waar komt die passie en dat erfgoed vandaan? Simpel. Het zit er in de vlasgrond en stroomt er door de Leie.
Hyundai en Eneco plaatsen 85 nieuwe laadpalen
Autoconstructeur Hyundai installeert samen met energieleverancier Eneco een netwerk van laadpalen voor elektrische wagens bij alle dealers in België en Luxemburg. Hyundai is zo de eerste constructeur die bij alle concessiehouders een laadpaal plaatst.
Noorwegen geeft Finland dan toch geen bergtop cadeau
Een bergtop van 1.365 meter zou het cadeau zijn dat Noorwegen zijn buurland Finland cadeau zou doen. In 2017 vieren de Finnen immers de honderste verjaardag van hun onafhankelijkheid. Op Facebook kreeg het idee veel bijval, maar eerste minister Erna Solberg liet nu weten dat de grens blijft waar ze nu ligt.  
de croo el, alexander de croo biographie and more...
load menu