Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Gaia dient klacht in bij Unia: "Onverdoofd slachten discrimineert niet-moslims en niet-joden"
Gaia gaat morgen een klacht indienen bij Unia, het Interfederaal Gelijkekansencentrum, omdat de uitzonderingen op het verbod op onverdoofd slachten een "discriminatie van niet-moslims, niet-joden, andersgelovigen en atheïsten" inhouden. Dat heeft de dierenrechtenorganisatie aangekondigd.
Ouders van tiener met autisme slepen Belgische staat voor de rechter
De ouders van een kind met autisme uit Brussel hebben een kort geding aangespannen tegen de Belgische staat, wegens het niet respecteren van het recht op gezondheid van hun kind, dat nergens gepaste zorg vindt. Dat meldt de RTBF.
Pornofilm in het echt: seks in brandweerkazerne Dour, ambulanciers op de vuist
In de brandweerkazerne van Dour werden videobeelden opgenomen van ambulanciers die seks hadden op hun werkplek. De video is verschenen op YouTube, waar hij inmiddels is weggehaald. Drie ambulanciers worden op het matje geroepen, de kazerne moest het urenlang met een ambulance minder stellen nadat de ambulanciers met elkaar op de vuist gingen. Dat meldt Sudinfo.
Broer Bart De Wever waarschuwt: "Vlaams-nationalisten willen vandaag wetten maken waarvan hun grootouders het slachtoffer zijn geweest"
Bruno De Wever, historicus en de oudste broer van Bart De Wever, waarschuwt voor de Patriot Act die de N-VA wil doorduwen in ons land. "Vlaams-nationalisten willen vandaag wetten maken waarvan hun grootouders het slachtoffer zijn geweest", zo waarschuwt hij in een interview met Humo. 
de croo el, alexander de croo biographie and more...
load menu