Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Pas in 2018 statiegeld op blikjes en flessen
Drankproducenten en de distributiesector gaan vanaf 2016 jaarlijks 9 miljoen euro op tafel leggen om zwerfvuil -in het bijzonder drankverpakkingen- te voorkomen en op te ruimen. Hiervan wil Vlaams minister van Milieu Joke Schauvliege (CD&V) minstens 2 miljoen euro uittrekken voor organisaties en jeugdverenigingen die helpen bij de schoonmaak, staat vandaag in de Mediahuiskranten. De invoering van statiegeld op blikjes en flessen zou pas voor 2018 zijn.
Eind volgende week toenemende kans op winterse buien
Komende dagen wordt gewerkt aan een ander weerpatroon. We zien een hogedrukgebied ontstaan boven de Atlantische Oceaan die enerzijds de regenzones vanaf het westen zal blokkeren. Anderzijds stroomt er aan de oostelijke flank van dit hogedrukgebied polaire lucht uit het noorden richting het zuiden van Europa. Dat impliceert de kans op winterse buien tegen het einde van komende werkweek. Volgend weekend is het zelfs mogelijk dat er enkele sneeuwbuien ontstaan boven de Ardennen. Temperaturen halen dan met moeite nog 5 graden als landelijk gemiddelde. In de nachtperiode gaat het kwik op zoek naar het vriespunt.
Wind blijft op post, weekend wordt koeler
Vanmiddag is er meestal veel bewolking waaruit over het noorden van het land soms wat lichte regen kan vallen. Er staat een vrij krachtige, aan zee een harde tot stormachtige wind uit west tot zuidwest. Er kunnen windstoten voorkomen van 70 tot 80 km/u in het binnenland en tot 90 km/u aan de kust. Het blijft zeer zacht, met maxima van zo'n 10 graden in de Ardennen en ongeveer 15 graden in de andere regio's.
Veel bewolking met geleidelijk regen
Veel bewolking met geleidelijk regen vanaf de Franse grens zaterdagmiddag. Er staat een matige, aan zee een krachtige wind uit zuid tot zuidwest. De maxima bedragen 7 graden in de Ardennen en ongeveer 11 graden elders. 
de croo el, alexander de croo biographie and more...
load menu