Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Minder ontslagen dan verwacht bij verzekeraar Ergo
Bij verzekeraar Ergo verdwijnen uiteindelijk minder banen dan verwacht. In december kondigde de verzekeraar aan 208 van de 353 banen in België en Luxemburg te zullen schrappen. Na sociaal overleg verdwijnen er nog 164 jobs, vooral in het hoofdkantoor in Brussel, bevestigt Alexandre Liefooghe van de liberale vakbond ACLVB na een artikel in De Tijd. Het overgrote deel van vertrekkers verlaat het bedrijf nog dit jaar.
Opvallend meer jongeren naar de stembus
Bij de verkiezingen in Groot-Brittannië zouden opvallend meer jongeren naar de stembus zijn getrokken. Volgens een exitpoll van NME/The Stream steeg het aantal kiezers tussen 18 en 34 jaar met 12 procent in vergelijking met de vorige parlementsverkiezingen in 2015.
Kopstuk drugsbende Lemmensplein krijgt in beroep zwaardere straf
Saïd Laroub, één van de kopstukken van een drugsbende die tussen 2008 en 2010 actief was rond het Anderlechtse Lemmensplein, is door het Brusselse hof van beroep veroordeeld tot celstraffen van 71 maanden en 18 maanden.
Dit moet u weten voor u gaat eten
De vervroegde verkiezingen die de Britse premier Theresa May uitriep, ontploffen in haar gezicht. Hoe moet het nu verder? Het Brusselse parket start een onderzoek naar de gang van zaken bij Samusocial. En de patstelling over de Europese asielquota is compleet. Dit moet u weten voor u de voeten onder tafel schuift. 
de croo el, alexander de croo biographie and more...
load menu