Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Rode Kruis haalt 2,85 miljoen euro op met stickeractie
Het Rode Kruis-Vlaanderen heeft tijdens zijn traditionele stickeractie, die dit jaar liep van 28 april tot 12 mei, in totaal 570.000 stickers verkocht. Het recordaantal van vorig jaar (565.000) werd daarmee overtroffen, zo meldt de organisatie donderdag. De verkoop was goed voor een opbrengst van 2.850.000 euro, die integraal naar de 249 lokale afdelingen gaat.
Ingeborg is wel heel erg blij met de finaleplaats van Laura
Ingeborg, die 27 jaar geleden met Stef Bos ons land vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfetsival met 'Door de wind', blikte gisterenavond in 'Van Gils & Gasten' terug op haar deelname. Ze vertelt dat ze tien jaar lang niet wou kijken naar de beelden. "Ik kon het niet. Het was traumatisch en fantastisch", legt ze uit.
Vandaag nog tot 24°, vanaf morgen tien graden frisser
Vanmiddag en vanavond zijn er perioden met zon maar er komen ook enkele regen- of onweersbuien tot ontwikkeling, voornamelijk over de zuidelijke helft van het land. Er waait een matige, aan de kust een krachtige wind uit noord tot noordoost. De maxima bedragen 17 graden aan zee en 21 tot 24 graden elders. Vannacht neemt de bewolking toe vanaf de Noordzee maar het blijft op de meeste plaatsen droog. De minima bedragen 4 graden op de Hoge Venen en 8 graden aan de kust.
Baby laat kassa rinkelen voor hoogbejaarde ouders India
Een diepe kinderwens blijkt niet de enige reden voor de Indiase Daljinder Kaur om op 72-jarige leeftijd een kind te baren. Dankzij de baby maakt haar echtgenoot Mohinder Singh Gill (79) alsnog aanspraak op de erfenis van zijn vader: ruim 657.000 euro. 
de croo el, alexander de croo biographie and more...
load menu