Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

Deze kat zou levend gevild worden, maar werd op het nippertje gered
Eerder dit jaar ontstond er grote verontwaardiging over het Chinese Yulin-eetfestival. Op het festival werden duizenden katten en honden levend gevild en opgegeten. Deze kat ontsnapte ternauwernood aan de slachting, dankzij een dierenrechtenorganisatie.
Trauma's Holocaust blijken erfelijk
De trauma's die overlevers van de Holocaust hebben opgelopen, kunnen aan hun nageslacht overgeleverd worden. Genetische veranderingen liggen aan de basis. Dit is een bewijs dat levenservaringen de volgende generaties kunnen beïnvloeden, schrijft The Guardian.
Vader Thalysschutter: "Ik weet niet wat mijn zoon bezielde"
Ayoub El-Khazzani was een goede en hardwerkende jongen. Dat zegt zijn vader Mohammed El-Khazzani in een kort interview met de Britste krant The Telegraph. De man heeft het moeilijk met de daad van zijn zoon en wijst met een beschuldigende vinger naar een Frans telecombedrijf. Toen Lycamobile zijn zoon op straat zette, begonnen volgens de vader de problemen. En toch, "ik begrijp niet wat hem bezield heeft. Hij praatte nooit over politiek, alleen over vissen en voetbal", aldus nog Mohammed.
Ik ga snowboarden en ik neem mee... een drone
Ze reizen mee als 'cameraman' terwijl hun eigenaar een tochtje maakt met de mountainbike of een berg afdaalt met een snowboard. Recreatieve drones zijn een gegeerd hebbeding: wereldwijd zijn er al meer dan twee miljoen van verkocht. 
de croo el, alexander de croo biographie and more...
load menu