Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Alexander De Croo

> Belgium > Politicians > Open Vld > Alexander De Croo
Alexander De Croo is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Open Vld
 
photo Alexander De Croo

Alexander De Croo - for

Een Belgisch politicus voor Open Vld en ondernemer. | Un homme d'affaires belge et homme politique libéral flamand. | A Flemish politician and economist.
 NO! Alexander De Croo

Alexander De Croo - against

Klik, als u niet ondersteunen Alexander De Croo. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Alexander De Croo. Say why.

Online election results for "Alexander De Croo" in graph.

graph
Graph online : Alexander De Croo
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Alexander De Croo >

News

"Oplossing mantelzorg is oplapwerk"
De regering heeft dan toch een oplossing bedacht om werkloze mantelzorgers hun uitkering te laten behouden. Experts doen die oplossing af als oplapwerk. "Het huidige werkloosheidsstelsel is een vergaarbak."
Ontroerend: vrouw krijgt prachtige verrassing op de radio
Michelle rijdt nietsvermoedend met haar dochters en zoon naar een kuuroord. De radio staat op, maar ze had niet gedacht dat de uitzending aan haar zou worden gewijd.
Wees niet averechts, rij rechts!
Onnodig linksrijden: voor de wegpolitie is het thema niet prioritair, maar volgens mobiliteitsverenigingen Touring en VAB, zorgt het fenomeen wel voor enorm veel frustratie in het verkeer. Ook voor onze journaliste Sofie Mulders vormde die 'persoonlijke ergernis' in november vorig jaar al de aanleiding voor een openlijke aanklacht.***
Berlijnse kunstverzamelaar betaalt miljoenen voor sleutelwerk Joseph Beuys
De Berlijnse ondernemer en kunstverzamelaar Erich Marx (94) heeft naar eigen zeggen een niet onaardig miljoenenbedrag betaald voor 'Das Kapital Raum 1970-1977' van Joseph Beuys. Het door de media genoemde bedrag van vier miljoen euro voor de monumentale installatie is veel te laag, zei Marx vandaag op een persconferentie in Berlijn. 
de croo el, croobiografia and more...
load menu