Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Áder János

* President
> Hungary > Politicians > Fidesz - Magyar Polgári Szövetség > Áder János
Áder János is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Fidesz
 
photo János Áder

János Áder - for

Magyar jogász, politikus, Magyarország köztársasági elnöke. | A Hungarian lawyer and politician. The President of Hungary since 2012.
 NO! János Áder

János Áder - against

Kattintson, ha nem támogatjak Áder János. Mondd, miért. | Click, if you do not support János Áder. Say why.

Online election results for "János Áder" in graph.

graph
Graph online : Áder János
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Áder János >

News

Tarthatatlan a helyzet Calais-ban!
Európai Parlament plenáris ülése tegnap délután napirendjére tűzte a calais-i helyzet kérdését. Gál Kinga fideszes EP-képviselő a vita kapcsán kiemelte: elfogadhatatlan a Calais-nál bántalmazott magyar sofőr esete, s intő jel arra, hogy az uniós döntéshozók elsődleges feladata a polgárok védelme, valamint a szabad mozgás biztosítása.
Pozitív előrelépés az ukrán vízummentesség kapcsán
2016. szeptember 26-án az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) megszavazta az ukrán állampolgárok vízummentességéről szóló jelentést. 38 képviselő a vízummentesség mellett szavazott, 4 elutasította, egy képviselő tartózkodott. Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő üdvözölte a szavazás kimenetelét, de további közeledést sürget az EU és Ukrajna között.
Viták - Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékai (vita) - János Áder - 2012. január 18., szerda - Strasbourg - Lektorált változat
Forrás : © Európai Unió, 2012 - EP
Új európai politika szükséges a migráció csökkentéséhez
„Európa számára a kihívás világos. Vagy a helyi közösségekkel együttműködve, helyben segítünk a fejlődő világnak, vagy tömegesen Európa felé veszi az irány az elszegényedő afrikai népesség” - emlékeztetett Hölvényi György kereszténydemokrata képviselő az Európai Parlamentben az Európai Unió és az afrikai, csendes-óceáni és karibi térségek (AKCS) közötti fejlesztési partnerségről szóló vitában. 
jános áder and more...
load menu