Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

A politikai helyzet Magyarországon

> Hungary > Events > A politikai helyzet Magyarországon
A politikai helyzet Magyarországon is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Pozitív
 
Negatív
photo Politikai helyzet Magyarország elégedett

Politikai helyzet Magyarország elégedett

Klikk, ha elégedett a politikai helyzet Magyarországon. Mondd, miért? / Click, if you are satisfied with the political situation in Hungary. Say why?
Politikai helyzet Magyarország elégedetlen

Politikai helyzet Magyarország elégedetlen

Kattintson, ha elégedetlenek a politikai helyzet Magyarországon. Mondd, miért? / Click, if you are dissatisfied with the political situation in Hungary. Say why?

Online election results for "Politikai helyzet Magyarország elégedett" in graph.

graph
Graph online : A politikai helyzet Magyarországon
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> A politikai helyzet Magyarországon >

News

Orbán: Budapest sikere nemzeti érdek
„Tarlós István személyében a szavazók olyan főpolgármestert választottak, aki mindig is tudta, milyen a város valódi arca”Pindroch Tamás „Itt van a város, vagyunk lakói, maradunk itten, neve is van: Budapest” – idézte beszédében Orbán Viktor Cseh Tamás Budapest című dalának szövegét. Elmondta, a politika önmagában képtelen lenne megújítani Budapestet, a Sziget sikere, a romkocsmák, az önszerveződő városséták, a tűzfalfestések, az új éttermek, kávéházak, klubok és fesztiválok civil, lakóközösségi vagy éppen üzleti vállalkozások.A politikának tehát teret kell adnia az itt élők kreativitásának, hogy otthon érezhessék magukat.A kormányfő úgy vélekedett, nagy lehetőség, hogy a fővárosi képviselőket a budapestiek közvetlenül választották meg, nem pedig úgy, ahogy 2010-ig, tehát pártlistáról. Így ugyanis Budapest vezetése közelebb került a budapestiekhez, márpedig a mai magyar politikai filozófia a
Módosítani kell a szakértői rendszert
Patyi Gergely: Nincs sok értelme úgy jogot alkotni, hogy a gyakorlati észrevételeket, jelzéseket nem vesszük figyelembeBaranya Róbert – A nemrég lezajlott mediációs konferencián jelezte, hogy a büntetőjogi közvetítésnek van a legnagyobb jövője. Információink szerint a bíróságok részéről is támogatnák, ha minél több esetben lehetne alkalmazni ezt a jogintézményt. Van erre jogalkotói szándék?– A mediációval kapcsolatban fontos kiemelni, hogy ez év január 1-jétől már a szabálysértési ügyekben is lehetőség van bírósági közvetítésre. Ez tipikusan az a terepe a büntetőjogi mediációnak, ahol komoly jövője van ennek a jogintézménynek. Hasonlóan komoly jelentőséget kaphat a mediáció a családjogi perekben. A házassági bontóperek, a gyermekelhelyezési eljárások olyan feladatokat rónak a bíróságokra, amelyeket hagyományos értelemben, pusztán a jog eszközeivel nagyon nehéz kezelni. Az Országos Bírósági Tanác
Nemzetiségi mandátumokról döntött az NVB
Önkormányzat 2014MH Kedden adja át az október 12-i nemzetiségi választáson országos önkormányzati mandátumot szerzett képviselőknek a megbízólevelet Patyi András, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke. Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke az NVB tegnapi ülése után az MTI-t arról tájékoztatta, szombaton jogerőre emelkedett az országos nemzetiségi önkormányzati választás eredménye, miután nem érkezett egyetlen jogorvoslati kérelem sem. Az NVB szerdán határozatban állapította meg az országos nemzetiségi választás eredményét. A törvény értelmében az eredmények jogerőre emelkedésétől számított három napon belül kell a mandátumokat kiadni.
Patt Rákospalotán
Leszavazott alpolgármesterekPT Nem tudott alpolgármestereket választani és nem fogadta el a bizottsági struktúráról szóló határozatot Budapest XV. kerületének képviselő-testülete pénteki alakuló ülésén. A helyi Fidesz–KDNP-frakció szerint a képviselő-testület és a polgármester letették az esküt, de a két „balliberális” alpolgármestert a sajátjai sem szavazták meg. 
gyurcsany orban, politikai helyzet, politikai helyzet magyarországon and more...
load menu