Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum

Survey of polls

Name of a poll Party Pop. Voices   
Nambaryn Enkhbayar
Nambaryn Enkhbayar Mongolian People's Party50%  136

Монголын улс төрч | A Mongolian political figure.

Mendsaikhany Enkhsaikhan
Mendsaikhany Enkhsaikhan Mongolian People's Party46%  104

Монголын улстөрч, Монгол Улсын 18 дахь ерөнхий сайд. | Was the Prime Minister of Mongolia from 1996 to 1998.

Sükhbaataryn Batbold
Sükhbaataryn Batbold Mongolian People's Party46%  100

Монгол улсын улс төрч, бизнесмэн. | A Member of the Parliament of Mongolia.

Tsakhiagiin Elbegdorj
Tsakhiagiin Elbegdorj , PresidentDemocratic Party of Mongolia43%  96

Монгол 4 дэх Ерөнхийлөгч | The 4th and current President of Mongolia.

Sanjaagiin Bayar
Sanjaagiin Bayar Mongolian People's Party45%  96

Монголын улс төрч, дипломатч, Монгол улсын 25 дахь ерөнхий сайд. | A Mongolian politician.

Norovyn Altankhuyag
Norovyn Altankhuyag , Prime ministerDemocratic Party of Mongolia45%  96

Монгол Улсын Ерөнхий сайд | The Prime Minister of Mongolia since 2012.

Miyeegombyn Enkhbold
Miyeegombyn Enkhbold Mongolian People's Party36%  17

Монгол Улсын улс төрч юм. | A Mongolian politician.

Damdiny Demberel
Damdiny Demberel Mongolian People's Party41%  17

2008-2012 онд Монгол Улсын Их Хурлын дарга. | The former Speaker of the State Great Khural of Mongolia.

load menu