Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum

Opinions on politics


line
Shpëtim Idrizinegative - Unë jam kundër! Shpëtim Idrizi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. in poll Shpëtim Idrizi, reply
Shpëtim Idrizipositive - Sipas mendimit tim, Shpëtim Idrizi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! in poll Shpëtim Idrizi, reply
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetnegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! in poll Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, reply
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetpositive - Unë e mbështes Partinë për Drejtësi, Integrim dhe unitet (PDIU)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. in poll Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, reply
Astrit Patozinegative - Unë jam kundër! Astrit Patozi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. in poll Astrit Patozi, reply
Astrit Patozipositive - Sipas mendimit tim, Astrit Patozi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! in poll Astrit Patozi, reply
Fryma e Re Demokratikenegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Fryma e Re Demokratike (FRD) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! in poll Fryma e Re Demokratike, reply
Fryma e Re Demokratikepositive - Unë mbështes Fryma e Re Demokratike (FRD)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. in poll Fryma e Re Demokratike, reply
Bujar Nishaninegative - Unë jam kundër! Bujar Nishani është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. in poll Bujar Nishani, reply
Bujar Nishanipositive - Sipas mendimit tim, Bujar Nishani është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! in poll Bujar Nishani, reply
Jozefina Topallinegative - Unë jam kundër! Jozefina Topalli është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e saj politike. in poll Jozefina Topalli, reply
Jozefina Topallipositive - Sipas mendimit tim, Jozefina Topalli është mjaft i mirë politikan. Ajo ka mbështetjen time! in poll Jozefina Topalli, reply
Sali BerishaScodran - Ka fjalor te padenje per kryetar shteti. Shiti shqiperine te greket (vorrezzat+harta ujore+regjistrimi i popullsise) Nuk ka mbajte premtimet elektorale. in poll Sali Berisha, reply
Sali BerishaScodran - Na pati premtu EU-ne na futi ne Organizaten e vendeve Islamike. Shiste nafte serbeve gjate embargos. Lejoi e kontribuoi neshkaterrimin e Shqiperise ne97. Lejoi Janullatosin neTR in poll Sali Berisha, reply
Popullariteti i Shqipërisënegative - Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in poll Popullariteti i Shqipërisë, reply
Popullariteti i Shqipërisëpositive - Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in poll Popullariteti i Shqipërisë, reply
Situata politike në Shqipërinegative - Unë jam i pakënaqur me gjendjen politike në Shqipëri. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in poll Situata politike në Shqipëri, reply
Situata politike në Shqipëripositive - Unë jam i kënaqur me situatën politike në Shqipëri. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in poll Situata politike në Shqipëri, reply
Nard Ndokabenni - Nard Ndoka është nje politikan shume i mire.Z.Ndoka dhe Pdk-ja do jene faktor shume i rendesishem stabiliteti ne Shqiperi. in poll Nard Ndoka, reply
Bamir Topialush - Bamiri si president i shqiperis eshte zgjedhja ma e mire qe ka mund te behet. perpara z. Bamir shendet, fatë dhe sukse nga miku alush avdyli nga zvicrra in poll Bamir Topi, reply
 
load menu