Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right

Details PDI

> Albania > Parties > Partia për Drejtësi dhe Integrim
 PDI  PDI
 PDI
Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI) | The Party for Justice and Integration was an Albanian political party. Dissolved in 2010.
email

DESCRIPTION OF CANDIDATE: 

PDI

SQI:

 

Partia për Drejtësi dhe Integrim është një Parti klasike që respekton plotësisht ligjin relativ për organizimin e Partive Politike në Shqipëri dhe që angazhohet në të gjitha aspektet e politikës së jashtme dhe tradicionale Shqiptare si dhe rajonale, por tani për tani ka patur dhe ka si betejë politike kryesore, respektimin e të drejtave themelore të njeriut për popullsinë Çame.

 

burimi

 

 

ENG:

 

The Party for Justice and Integration (Albanian: Partia për Drejtësi dhe Integrim) was an Albanian political party that tends to represent the Cham Albanians in politics. On 17 February 2011 it is joined to Party for Justice, Integration and Unity.

 

Leader: Tahir Muhedini

Founded: 2004

Dissolved: 2010

Merged into: Party for Justice, Integration and Unity (PDIU)

Ideology: Upholds and protects the rights of the Cham Albanians

 

source

January 29, 2013

updated: 2013-11-15

icon Partia për Drejtësi dhe Integrim
icon Partia për Drejtësi dhe Integrim

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site. If the text contains an error, incorrect information, you want to fix it, or even you would like to mange fully the content of the profile, please contact us. contact us..

 
load menu