Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Zvonko Jurišić

Zvonko Jurišić: Ideja o velikoj Srbiji još uvijek živi u BiH

Zvonko Jurišić 25%

 

Predsjednik bosanskohercegovačkog HSP-a kaže kako u Republici Srpskoj nije napravljen otklon od politike 90-tih.

 

Predsjednik Hrvatske stranke prava BiH i zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH Zvonko Jurišić ocijenio je da najnovija događanja u Bosni i Hercegovini pokazuju "da je ideja o velikoj Srbiji još živa", javlja portal Sarajevo-x.com, a prenose i mediji u Srbiji.

- U Bosni i Hercegovini postoje dezintegrirajuće snage, one koje žele rastočiti BiH i svijetu i međunarodnoj zajednici pokazati da je ona, ovakva neodrživa - tvrdi Jurišić.

Predsjednik bosanskohercegovačkog HSP-a kaže kako u Republici Srpskoj nije napravljen otklon od politike 90-tih i ratnih zločina koji su potvrđeni presudama Haaškog tribunala, a posebno boli, kaže Jurišić, što su tom sindromu legitimitet dali i neki predstavnici hrvatskog naroda iz BiH, aludirajući na nazočnost pojedinih hrvatskih dužnosnika na nedavnoj svečanosti povodom 20. godina RS.

...

 

 

15.01.2012

Pročitajte više: www.vecernji.hr

2013-01-14


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu