Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Zmago Jelinčič Plemeniti

Zmago Jelinčič Plemeniti: “Sem slovenski Rihard Levjesrčni”

Zmago Jelinčič Plemeniti 48%

 

“Sem kot Rihard Levjesrčni, ko je bilo v Angliji popolno razsulo in so vladali lažnivi vladarji, on pa se je vrnil s križarskega pohoda, ko je branil Jeruzalem, in preprečil vse nadaljnje spletke, goljufije in zarote ter Anglijo vrnil na pravo pot,” pravi Zmago, ki je tudi iz te bitke, ko so ga hoteli obtožiti korupcije, prišel kot zmagovalec.

Zmago nam je zaupal, da je bil scenarij, kako bi ga policija ‘pritisnila ob zid’, še veliko bolj črn kot pa tisti, ki ga je dejansko izvedla.

“Način, ki ga je predvidel tožilec, spominja na čase nacizma in se ga niso posluževali nikoli v nekdanji Jugoslaviji. To je nedopovedljivo! Celo priporočeno je bilo, da bi policisti vdrli kot specialci z brzostrelkami, neprebojnimi jopiči in čeladami, sredi noči vrgli iz postelje hčerkici, stari šest in tri leta, pritisnili ženo ob zid in začeli izvajati ne vem kakšen teror,” pravi Zmago, ki tudi tokrat s to izjavo ne brca v temo.

“Na mojem dokumentu piše, da tožilec še posebej dovoljuje izvedbo preiskave v nočnih urah, od 22. ure zvečer do 6. ure zjutraj naslednjega dne. K sreči je bila policija korektna in je ob vse. svoji profesionalnosti zadeve izpeljala na korekten način.”

 

17.03.2010

Vir: govori.se

05.08.2010


alexasa -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu