Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Živko Budimir

Propao još jedan pokušaj dogovora oko smjene Budimira

Živko Budimir 67%

Сарајево - На иницијативу Фахрудина Радончића, предсједника Савеза за бољу будућност, данас је у Сарајеву одржан радни ручак са Живком Будимиром, предсједником Федерације БиХ и Божом Љубићем, предсједником ХДЗ-а 1990.

 

На састанку који је трајао више од два сата, а на којем са разговарало и смјени Владе Федерације БиХ, није договорено скоро ништа. Будимир, Радончић и Љубић су казали како ће се састати и у наредним данима те разговарати о истом питању.

"Ја сам поновио да та процедура мора бити проведена у складу са Уставом ФБиХ. након свега што је до сада урађено, било би врло неозбиљно и неодговорно када бих ја пристао или поступао мимо Устава, закона и прописаних процедура", казао је Будимир након састанка.

Предсједник Федерације БиХ додао је како на данашњем састанку од њега није тражено да поднесе оставку.

"О том питању имам јасан став. Ако постоје законом прописане могућности којима се може извршити смјена предсједника ФБиХ, нека изволе и нека покрену ту процедуру", додао је Будимир.

...

 

 

10.01.2013

Прочитајте више: www.glassrpske.com

2013-01-14


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu