Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Wouter Bos

Wouter Bos mist de aandacht

Wouter Bos 44%

 

Van bevlogen politicus naar partner bij KPMG: Wouter Bos heeft er een bewogen jaar op zitten • Bos' overstap ging gepaard van de nodige scepsis • “De enorme druk van een publieke functie is eraf. Toch is die aandacht ook verslavend: ineens moet ik afkicken.”

Na een glansrijke carrière bij Shell en een loopbaan in de politiek koos Wouter Bos oktober vorig jaar voor een baan bij KPMG, waar hij partner en sectorleider Publieke Sector en Gezondheidszorg is. Bos heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij de politiek verliet om meer tijd met zijn gezin te kunnen doorbrengen.

U heeft nu een topfunctie in het bedrijfsleven – dat gaat toch ook niet samen met een gezinsleven?

Het vergt veel plannen, organiseren en goede afspraken, maar het gaat wel degelijk samen. Bij KPMG heb ik de mogelijkheid gekregen op hoog niveau een functie te vervullen en daarbij niet vijf, maar vier dagen te werken. Vrijdag is mijn vrije dag, de papa-dag. 

...

 <. p>

 

2011-03-11 

Lees het volledige artikel: www.metronieuws.nl

2011-09-22


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Netherlands > Politicians > Wouter Bos
 
load menu