Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Vuk Drašković

Drašković:Prihvatiti nestatusni deo Ahtisarijevog plana ‎

Vuk Drašković 47%

button ElectionsMeter.com

 

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da bi Srbija 9. decembra mogla da dobije ne samo status kandidata već i datum početka pregova za članstvo u EU, ukoliko bi vrh države prihvatio nestatusni deo Ahitasarijevog plana kao osnovu za dijalog Beograda i Prištine.

"Zašto se onda ne izgovori ta rečenica. Ona čak ne povređuje ni besmislenu preambulu Ustava da je Kosovo i Metohija naša pokrajina", rekao je Drašković na tribini "Preokret" u organizaciji LDP u ustanovi kulture Vuk Karadžić u Beogradu.

On smatra da su uslovi koje je Evopska unija postavila Srbiji logični i da se mogu ispuniti za jedno popodne.

Lider SPO smatra da je srpski patriotizam najveći "kamen pred Srbijom", koji se definiše kao ignorisanje stvarnosti i svakoj promeni kaže ne.

Drašković tvrdi da je u duhu tog patriotizma posebno važno "zavaditi" se sa najmoćnijima kao i da se taj patriotizam sprovodi u Srbji, a oni koji ga sprovode, kaže on, "zvezde su naše duhovnosti".

...

 

 

29. oktobar 2011.

Pročitajte ceo članak: www.novosti.rs
2011-11-01

amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Serbia > Politicians > Vuk Drašković
 
load menu