Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Volen Siderov

Сидеров: Независимите депутати късат партийни субсидии ‎

Volen Siderov 52%

button ElectionsMeter.com

 

Атака" е в опозиция на всяка политика, която не е в интерес на българския народ, заяви в предаването „Седмицата" по Дарик лидерът на "Атака" Волен Сидеров. На въпрос защо депутатите на партията не са гласували на вота на недоверие към кабинета, Сидеров заяви, че не държи партията да се е определила в някаква графа. „А колкото до това дали да подкрепим правителството, когато някой е казал, че не иска твоята подкрепа, в крайна сметка няма да се изнасилваме. Все пак за едно партньорство е нужно съгласие от двете страни", каза още той и допълни, че от партията са били достатъчно коректни към ГЕРБ през последните две години.

По думите на Сидеров, групата на независимите, е на принципа на откъсване на партийни субсидии. Той обясни, че поради правилника на парламента не може един депутат да се премести от една парламентарна група в друга.

...

 

Кирил Вълчев

 

 

18 юни 2011

Прочетете изцяло: dariknews.bg

20.06.2011

 


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Bulgaria > Politicians > Volen Siderov
 
load menu