Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Villy Søvndal

Villy Søvndal: Løkke vrøvler om boligskat ‎

Villy Søvndal 45%

button ElectionsMeter.com

 

Noget notorisk vrøvl, siger Villy Søvndal om Lars Løkkes påstand om, at S-SF vil ramme boligejere. Boligejere kan sove helt trygt om natten, hvis Helle Thorning-Schmidt bliver ny statsminister og har SF med i regeringen.

SF-formand Villy Søvndal skyder nu tilbage mod statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der mener, at boligejerne kommer til at betale ekstra, hvis Socialdemokraterne og SF kommer i regering.

- Det er det mest forblommede vrøvl, der er sagt meget længe i dansk politik. Jeg tager det som et udtryk for, hvor desperat regeringen er, siger Villy Søvndal.

Den skjulte fare for boligejerne hænger ifølge statsministeren sammen med, at S og SF mangler penge i deres økonomiske planer. Det betyder enten, at der skal kradses flere penge ind, eller at statskassen ender med et milliardstort hul.

Det første vil ifølge Løkke ske hos boligejerne, og det andet vil udløse højere renter, som igen vil ramme boligejerne.

Villy Søvndal afviser blankt statsministerens udlægning.


- Vi har husstandsomdelt et brev, hvor vi siger, at vi ikke vil røre boligskatten. Tror han virkeligt, at vi husstandsomdeler et brev for derefter at gøre det modsatte.

Spørgsmål: Vil du garantere, at der ikke bliver pillet ved boligskatter, uanset hvad der måtte dukke frem af økonomiske dårligdomme?

- Ja, for hvorfor skulle Helle og jeg ellers husstandsomdele et brev. Vi ændrer ikke på boligbeskatningen, siger Villy Søvndal.

Ifølge Lars Løkke Rasmussen har regeringen fremlagt to planer, mens der kommet en halv fra oppositionen. Og S-SF mangler svar på de langsigtede økonomiske udfordringer, lyder det fra statsministeren. Igen afviser Søvndal.

- Vores plan er et svar på både den øjeblikkelige økonomiske situation og den langsigtede. Men det er klart, at i en situation, hvor økonomien forværres under regeringen, har vi løbende en forpligtelse til at sikre holdbarheden i dansk økonomi.

- Det bedste middel til det er vækst, og det kommer vi meget snart med et udspil til, siger Villy Søvndal.

L&osla. h;kke erkender, at det ikke står nogen steder i S-SF-planerne, at boligejerne skal betale mere i skat.

 

 

18. 01. 2011

Kilde: jv.dk

22.01.2011


Kira -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Denmark > Politicians > Villy Søvndal
 
load menu