Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Ville Niinistö

Ville Niinistö haluaa korottaa turpeen verotusta

Ville Niinistö 67%

button ElectionsMeter.com

Turpeennostoa.  Kuva: YLEVihreät aikoo esittää kehysriihessä veronkorotuksia turpeelle. Ympäristöministeri Ville Niinistö katsoo, että turvetuotannon vesistöpäästöihin pitää puuttua nykyistä tarkemmin. Hän arvioi myös, että turpeen energiakäyttö voi tulla kannattamattomaksi jo kymmenessä vuodessa.

 

Turpeen verotus on ehtinyt muuttua moneen kertaan. Vuonna 2005 turpeelta poistettiin valmistevero ja vuonna 2010 energiaveroksi säädettiin 1,9 euroa megawattitunnilta. Nyt ympäristöministeri Ville Niinistö arvioi, että jo kehysriihessä pitäisi sopia turpeen veronkorotuksista.

 

- Tästä varmasti keskustellaan. Pitää ensimmäiseksi löytää ne kaikkein epäoikeudenmukaisimmat rakenteet, joilla suositaan jotakin fossiilista polttoainetta ja turvetta, ja pyrkiä poistamaan niitä, hän linjaa.

 

Turpeennostoa. Kuva: YLE

 

Lue lisää: yle (2.3.2012)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Finland > Politicians > Ville Niinistö
 
load menu