Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Szabó Tímea

Szabó Tímea - LMP: Réthelyi súlytalan miniszter volt

Szabó Tímea 52%

button ElectionsMeter.com

Az LMP szerint Réthelyi Miklós súlytalan miniszter volt, akinek a feje felett döntöttek a tárcáját érintő kérdésekben - mondta a nemzeti erőforrás miniszter lemondására reagálva Szabó Tímea. Az ellenzéki politikus csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette, a tárcavezető utódjától azt várják, hogy álljon a sarkára, tegyen rendet az oktatás és az egészségügy területein és találjon valós megoldást a kilakoltatás előtt állók számára.

 

Szabó Tímea visszautalt a kormányfő két évvel korábbi szavaira, amelyeket úgy idézett, hogy "a Nemzeti Erőforrás Minisztérium leendő vezetőjének az lesz a feladata, hogy mentse meg az egészségügyet és építse újra a szociális biztonságot". Meglátása szerint ehhez képest az "elmúlt 22 év legdurvább megszorításait tapasztaltuk" az oktat&aacte;s, az egészségügy, a kultúra és a szociális feladatok területén.

 

Bővebben: NÉPSZAVA online (2012. május 04.)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Hungary > Politicians > Szabó Tímea
 
load menu