Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Sybrand van Haersma Buma

Van Miltenburg: Van Haersma Buma moet dit niet weer doen

Sybrand van Haersma Buma 50%

 

"Buma is over mijn grenzen gegaan en dat moet hij niet nog een keer doen." Dit zei Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg zondag bij Eva Jinek. Van opstappen wil de Kamervoorzitter niets weten.

 

De Kamervoorzitter reageerde op de kritiek van CDA-leider Van Sybrand van Haersma Buma die donderdagavond tijdens een debat zei dat hij vond dat de Kamervoorzitter het debat te veel stuurde. "Mijn integriteit werd in twijfel getrokken en dat raakte me heel erg. Als Kamervoorzitter is dat het ergste wat kan gebeuren en ik vond en vind het niet terecht", zei Van Miltenburg. De Kamervoorzitter vertelde dat Van Haersma Buma nog geen excuses heeft aangeboden.

 

Geen meerderheid
Het incident van donderdag gebeurde tijdens de zogenaamde Regeling van Werkzaamheden in de Tweede Kamer. De oppositie drong aan op een spoeddebat met de in opspraak geraakte staatssecretaris Frans Weekers van Financiën, die net als Van Miltenburg van VVD-huize is. "De hele oppositie wilde een debat en het w. s mijn taak om een meerderheid te zoeken, maar de minderheid nam geen genoegen met het feit dat er geen meerderheid was."

...

 

 

Door Fleur de Bruijn

28 duben 2013

Leer mees: www.bnr.nl

2013-05-24


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu