Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Shpëtim Idrizi

Idrizi: Shqipëria të shohë në mënyrë dinjitoze raportet ...

Shpëtim Idrizi 44%

Idrizi: Shqipëria të shohë në mënyrë dinjitoze raportet me shtetin grek... me shtetin grek

 

Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, reagon pas deklaratave të deputetit të Agimit të Artë:

 

- Çfarë po ndodh sipas jush me shtetin helen?

 

Më vijnë në kokë dy mendime, e para do të thosha që është aq tragjikomike të shohësh një figurë të tillë do të thosha edhe psikopateskë, e cila na vjen si bartëse e një ideologjie, të ideologjisë nazifashiste, e cila ka krijuar shumë dhimbje, por dhe shumë tragjedi për të gjithë njerëzimin. Në këtë kuptim më duket si një njeri që ka ardhur nga historia dhe si një njeri, i cili ka ardhur nga muzeumet. Në fakt, është për të ardhur keq që një vend si Greqia, vend i Eskilit, Platonit, vend i Sokratit, të përfaqësohet me një figurë të tillë në parlamentin grek. Në radhë të parë, nuk kam asnjë lloj ndjesie se çfarë krijon kjo për shqiptarët. Jam i bindur që është një donkisht. i radhës, por mbi të gjitha, mund të them se përbën një problem shumë të madh për shoqërinë greke.

 

Lexo më shumë: Republika (Jan 30 2013)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Albania > Politicians > Shpëtim Idrizi
 
load menu