Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Shpëtim Idrizi

Rezoluta e Shpëtim Idrizit

Shpëtim Idrizi 44%

Tanimë ka një Rezolutë të vërtetë për çështjen çame. Një akt politik të mirëfilltë, të depozituar në Kuvendin e Shqipërisë që e shndërron natyrshëm patriotizmin folklorik në një patriotizëm të së vërtetës, nënshkruar nga Shpëtim Idrizi dhe partia që ai drejton.

 

Kujt do t’ia merrte mendja që do të vinte edhe kjo ditë, e qartë, e kthjellët, pa dëngla, pa belbëzime dhe pa retorikë boshe. Një Rezolutë, e hartuar mençurisht dhe juridikisht në mënyrë perfekte.

 

E ndershme dhe historike.

 

ARTUR ZHEJI

 

Lexo më shumë: PanoramA (24 Dhjetor, 2012)


Danda77 -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Albania > Politicians > Shpëtim Idrizi
 
load menu