Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Poliittinen tilanne Suomessa

Aikamme ajattelijoita, osa 2/3: Poliittinen taloustiede

Poliittinen tilanne Suomessa, satisfied 21%

button ElectionsMeter.com

Vain muutama päivä Sauli Niinistön vaalivoiton jälkeen Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) johtaja Matti Apunen toivoi Suomeen ”ideologista korjaussarjaa”, jolla ”rakennetaan jämäkkä 21. vuosisadan liberaali demokratia ja sen takeeksi vauras keskiluokka”. Mutta mitä se tarkoittaa ja mitä Apunen oikeasti haluaa?

 

Sitäkö, että yhteiskunnan eriarvoistuminen katkaistaan jämäköin toimenpitein, ja että keskiluokka ryhmittyy avoimesti vaatimaan tulonjakoa, jolla se saa todellista panostaan vastaavan tuoton teknologia-vetoisesta tuottavuuden kasvusta?

 

Vai sitä, että valtio ryhtyy Saksan mallin mukaisiin toimenpiteisiin, joilla teollisten työpaikkojen pako halpatuotantomaihin hankaloituu? 

 

Lue lisää: Turmio ja perikato (29. helmikuuta 2012)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu