Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Petro Koçi

Petro Koçi: Thashethemet për parti të re nga e majta, ...

Petro Koçi 47%

... mesazh shprese për Berishën

 

Kryetari i PSV 91, Petro Koçi, ka deklaruar se thashethemet se nga gjiri i së majtës mund të dalë një parti e re me në krye Fatos Nanon janë mesazhe shprese për Sali Berishën. Koçi tha se është koha për tu bashkuar fort rreth koalicionit të majtë.

 


Thashethemet për krijimin e një partie tjetër nga radhët e së majtës përbëjnë një mesazh shprese për maxhorancën që sundon vendin dhe sidomos p&eum;r kryeministrin ne detyrë Sali Berisha.

 

Lexo më shumë: INFO AKRTIV (2012-09-03)


Danda77 -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Albania > Politicians > Petro Koçi
 
load menu