Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Pelczné Gáll Ildikó

„Borzasztó érdekes” dolgokról beszélt Pelczné Gáll Ildikó

Pelczné Gáll Ildikó 44%

button ElectionsMeter.com

Mindig lesz olyan, ami miatt Magyarország célkeresztbe kerülhet, ha nem áll be a sorba és „nem hajtja meg mélyen a fejét” – reagált a külföldi sajtó támadásaira Pelczné Gáll Ildikó fideszes európai parlamenti képviselő az Echo TV Heti mérleg című műsorában.

 

Arra a műsorvezetői felvetésre, miszerint Magyarországra az elmúlt húsz évben nem zúdult ekkora politikai sajtóössztűz Pelczné Gáll Ildikó azt mondta, úgy tűnik, mintha az egész világ magyarul beszélne, de legalábbis értene magyarul, hiszen olvassák a magyarországi híreket, a törvények sorait és értelmezik őket.

 

A kritikus hangvételű külföldi cikkekkel kapcsolatban megjegyezte, valószínű célzott támadásokról van szó, ebben - mint mondta - sok minden közre játszhat. Kifejtette, például sokakat zavar, hogy Magyarországon kétharmados kormánypárti többség van, a háborgók nem értik, honnan veszi Magyarország a bátorságot, hogy gazdaságpolitikai elképzelései legyenek, „miközben mások egyértelműen bólogatnak, behódolnak”. Az előző gondolattal kapcsolatban úgy folytatta, a kritikusokat az is zavarja, hogy „itt még mernek gondolkodni az emberek, a kormány önálló utat keres és nem mindig úgy cselekszik, ahogy elvárják tőle”.

 

Pelczné kitért rá, a politikai szünetet kihasználva itthon most azok cenzorálnak, akik korábban cenzúráztak. Példaként Lendvai Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt említette, aki annak idején az MSZMP sajtócenzora volt, most pedig védi a sajtószabadságot. Borzasztó érdekes dolgok ezek – kommentálta a jelenséget Pelczné Gáll Ildikó. Megjegyezte, ha nem volna annyi idős, amennyi, lehet hogy el is hinné hogy ezek az emberek őszintén féltik Magyarországot, csak - mint fogalmazott - azt nem tudja mitől. Magu. tól? – tette fel a kérdést a fideszes EP-képviselő.

 

Bővebben: 168 Óra Online (2012. január 9)


barby -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu