Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Pelczné Gáll Ildikó

A huszonéves nőket is megcélozza Pelczné Gáll Ildikó

Pelczné Gáll Ildikó 44%

button ElectionsMeter.com

Pelczné Gáll Ildikót újjáválasztották a Fidesz Női Tagozata országos elnökének, aki célként a húszéves korosztályt bevonását célozta meg.

 

A Fidesz Női Tagozatának országos tagozati közgyűlésen a jelenlévők egyhangúlag megerősítették elnöki pozíciójában Pelczné Gáll Ildikót, a Fidesz alelnökét, Európai Parlament néppárti képviselőt pénteken - tájékoztatta a képviselőnő kommunikációs tanácsadója közleményében. Pelczné Gáll Ildikó megköszönte az elnökség és a tagság munkáját, célként pedig azt jelölte meg, hogy a jövőben a húszéves korosztályt is bevonják a párt női tagozatának életébe - olvasható a közleményben.

 

Megjegyezte továbbá: a Fidesz Női Tagozata az elmúlt napokban országszerte megtartotta tisztújító közgyűléseit, mely során a legtöbb területi szervezetében megerősítést és további bizalmat kaptak az eddigi elnökök és alelnökök. A budapesti tagozatot továbra is Menczer Erzsébet vezeti, aki a kezdetektől fogva tölti be ezt a posztot.

 

MTI

 

Bővebben: HVG.hu (2011. szeptember 02.)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu