Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Partit Liberal d'Andorra

Joan Gabriel encapçalarà el PLA a les eleccions ...

Partit Liberal d'Andorra 41%

... legislatives d’Andorra

 

El candidat avisa que els liberals «no són favorits» als comicis i anuncia que vol formar una plataforma reformista

 

Amb el suport dels comitès parroquials, Joan Gabriel es va convertir ahir en el cap de llista del Partit Liberal d’Andorra (PLA) per a les eleccions legislatives del proper abril. Gabriel substitueix Albert Pintat, actual cap de Govern, que va decidir no optar a la reelecció per centrar-se, durant els propers dos mesos, a treure Andorra de la llista de paradisos fiscals de l’OSCE.

 

Gabriel va explicar ahir que ha acceptat encapçalar el PLA perquè ha obtingut el suport dels comitès i perquè es veu «capacitat» per liderar el projecte liberal, explica el diari Bon Dia. El nou líder del PLA va llançar una advertència als seus companys de partit. Els va dir que s’equivoca qui pensi que les eleccions estan guanyades, donat que el PLA «no és favorit» per als comicis, va reblar.

 

Gabriel va avançar que mirarà de conformar una plataforma reformista per tal d’acudir als comicis amb una base de suport més àmplia que la de l’estricte projecte liberal. Així, el nou líder del PLA va explicar que vol integrar independents i persones d’altes sensibilitats polítiques a les seves llistes. El candidat d’. ndorra pel Canvi, Eusebi Nomen, va descartar integrar la seva formació a les candidatures del PLA, explica el Diari d’Andorra.

 

Font: móndivers  (5 de març de 2009)


bibi -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu