Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Partij voor de Dieren

PvdD opnieuw in protest tegen ponyverloting‎

Partij voor de Dieren 40%

 

De Partij voor de Dieren roept staatssecretaris Henk Bleeker op om het verbod op het verloten van dieren streng te handhaven. De PvdD vestigt nogmaals de aandacht op het onderwerp omdat hippisch centrum De Delft in Assendelft opnieuw een ponybingo heeft aangekondigd. Vorig jaar leverde dezelfde verloting veel verontwaardigde reacties op.

De hoofdprijs van de verloting is ‘Bingo’, een pony inclusief zadel, hoofdstel en volledig poetspakket. Bleeker liet vorig jaar al weten dat het houden van dieren een bewuste keuze vereist en dat het daarom niet wenselijk is dat door omstandigheden, zoals door het winnen van een prijs, wordt bepaald bij welke persoon de zorg voor een dier komt te liggen. 

...

 

 

05/09/2011

Lees het volledige artikel: www.horses.nl

2011-09-23

 


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu