Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Partia Republikane e Shqipërisë

Mediu: Vota për PR-në më 23 qershor është votë për PD Bur

Partia Republikane e Shqipërisë 46%

Partia Republikane do të jetë pjesë e koalicionit të djathtë në zgjedhjet e 23 qershorit. Kryetari i PR-së, Fatmir Mediu, tha gjatë një takimi me strukturat në qytetin e Kamzës se koalicioni i djathtë garanton rrugën europiane për të gjithë qytetarët shqiptarë.

 

“Kam bindjen se do t’u jepet një shans qytetarëve të Kamzës dhe mbarë Shqipërisë për të gëzuar një status tjetër, një marrëdhënie tjetër me Bashkimin Europian. Ne duhet të gjykojmë drejt, dhe po të gjykojmë drejt në zgjedhjet e qershorit, edhe një herë do të vendosim përfundimisht se Kamza dhe e gjithë Shqipëria ka një rrugë të vetme, dhe kjo është rruga europiane. E djathta dhe koalicioni i djathtë ofron këtë marrëdhënie për të gjithë shqiptarët”, u shpreh Mediu.

 

Lexo më shumë: PanoramA (11 Janar, 2013)


bibi -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu