Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës,..

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitorePDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitore

 

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, zhvilloi Konferencën e Rrethit Devoll, në të cilën u prezantua edhe kandidati për deputet në Qarkun e Korçës, z. Spartak Meraku. Konferenca u zhvillua në qytetin e Bilishtit me pjesëmarrjen e më shumë se 300 delegatëve dhe u përshëndet nga kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, z. Shpëtim Idrizi. Takimi u çel nga kryetari i PDIU-së, Rrethi Devoll, z. Jetnor Hysolli, i cili bëri një analizë të zgjerimit të PDIU-së në këtë rreth, ku PDIU arriti të zgjidhte këshilltarë në të gjitha komunat dhe në bashkinë Bilisht. Kryetari i PDIU-së, z. Shpëtim Idrizi, falënderoi drejtuesit e PDIU-së në Devoll për punën. e kryer dhe shprehu bindjen se z. Spartak Meraku do të arrijë të sigurojë një rezultat spektakolar në zgjedhjet e ardhshme.

 

Lexo më shumë: Republika (Jan 24 2013)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu